Tiltak i forbindelse med korona

På grunn av korona viruset vil Fagforbundet Rogaland og kompetansesenteret inntil videre ha stengt kontor. Alle jobber som vanlig, men vi jobber hjemmefra. Vi er tilgjengelige på både e-post og mobil, sentralbordet er åpent kl.08.00-15.00 tlf: 51 84 00 00.

Fredag, 13. Mars 2020

Situasjonen knyttet til koronaviruset

Fagforbundet Rogaland vil forholde seg til følgende råd som Fagforbundet nasjonalt gir alle ledd i organisasjonen om hvordan vi skal forholde oss til planlagte arrangementer.

Torsdag, 12. Mars 2020

Blogg fra Palestina

Kenneth Hatteland, leder i Fagforbundet Klepp og 1. vara til regionstyret, er på ambassadørreise til Palestina, følg med hans reise her

Mandag, 4. November 2019

Gjenvalgt regionsledelse

Onsdag, 20. Mars 2019

Brudd i forhandlingene mellom LO og NHO

Det er brudd i årets lønnsforhandlinger mellom LO og NHO. Dermed går lønnsoppgjøret videre til mekling hos Riksmekleren i slutten av måneden.

Fredag, 15. Mars 2019

Fagforbundet krever tiltak for å skape flere jobber

Historisk høy arbeidsløshet bekymrer landsstyret i Fagforbundet, som har vedtatt tre nye uttalelser; om arbeidsløshet, outsourcing og regionsreformen.

Fredag, 23. September 2016

Høies planer skaper utrygghet

Regjeringen og helseminister Bent Høie (H) la i dag fram forslag til nasjonal helse- og sykehusplan. I første omgang ser det ut til at fem-seks lokalsykehus mister kirurgiske akuttfunksjoner.

Fredag, 20. November 2015