Ny åpningstid på sentralbordet

Fagforbundet Rogaland og Kompetansesenteret i Stavanger vil følge nasjonale åpningstider for sentralbord.

Ny samarbeidsavtale med Pensjonistforbundet på plass

Etter en periode med uenighet om avtalen mellom forbundene, har nå Fagforbundet og Pensjonistforbundet kommet til enighet om en ny samarbeidsavtale. Pensjonistmedlemmene i Fagforbundet beholder de samme fordelene som før.

Nye tall øker forventningene til lønnsoppgjøret

10. mars kom det et nytt anslag for prisveksten for 2022, det var på 3,3 prosent. Det er en økning fra første anslag som var på 2,6 prosent. Når kravet er forbedret kjøpekraft, vil dette påvirke forventningene.

Skaper overskrift i Stavanger Aftenblad

Nestleder, Marianne Hirzel, hadde i dag hovedinnlegg på markeringen av Stavanger sin markering av 8.mars. Du kan lese innlegget hennes her.

Hele laget skal få økt kjøpekraft i lønnsoppgjøret

LO er klare til å kjempe for nesten 1 million medlemmer. – Lønnsoppgjør skal være rettferdig fordeling av økonomisk vekst fra alles arbeid, ikke premiering av enkeltgrupper. Derfor skal ha hele laget ha lønnstillegg, sier Mette Nord, leder i Fagforbundet.

Blogg fra Palestina

Kenneth Hatteland var på ambassadørreise i 2019 til Palestina. Du kan lese om reisen hans her

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?