Til hovedinnhold

Gode nyheter til lærlinger i Fagforbundet Askøy

Knust mobiltelefon

Har uhellet vært ute? (Foto: Pixabay)

Ungdomstillitsvalgt Simen Gumucio Larsen fikk årsmøte med seg, det er en god nyhet for deg som er lærlingmedlem i Fagforbundet Askøy.

13.02.2023 av Eirik Nepstad
Sist oppdatert: 13.02.2023

Etter forslag fra vår ungdomstillitsvalgte Simen G. Larsen vedtok årsmøtet i Fagforbundet Askøy at lærlingmedlemmer som trenger innboforsikring, skal få denne dekket av fagforeningen.

Ungdomstillitsvalgt Simen Gumucio Larsen er fornøyd med gjennomslaget på Årsmøte.
Ungdomstillitsvalgt Simen Gumucio Larsen er fornøyd med gjennomslaget på Årsmøte. (Foto: Jeron Joseph, Fagforbundet Vestland)

Mange lærlinger er unge i etableringsfasen, og kan derfor være sårbare både økonomisk og i arbeidslivet. Det er veldig viktig for Fagforbundet at lærlingene blir godt ivaretatt, og et slikt lite tiltak som dette håper vi kan bidra til at enda flere lærlinger ønsker å være en del av fellesskapet i Fagforbundet, og får oppleve den tryggheten det er å ha en tillitsvalgt som snakker sin sak på arbeidsplassen.

Det betyr at hvis du er lærlingmedlem med innboforsikring, kan du sende inn dokumentasjon på betalt medlemskap til post@fagforbundet-askoy.no sammen med navn, telefonnummer og fødselsnummer, så får du utgiftene dine refundert innen kort tid.

Vi minner om at dersom flere LO-medlemmer i samme husstand har innboforsikring, faller hele egenandelen bort ved skade. Dette gjelder enten de er lærlinger eller yrkesaktive, og uansett LO-forbund.

Fagforbundet Askøy oppfordrer alle til å spre det gode budskapet!

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?