Til hovedinnhold

Duket til fest på Ølen Gjestegård

Duket til fest på Ølen Gjestegård

Jubileumsfest i godt lag (Foto: Kari Anne Fagerland)

Tirsdag 26. april var medlemmer i Fagforbundet Vindafjord endelig klar for å samlast for å hedre våre jubilanter i foreningen.

06.05.2022 av Kari Anne Fagerland
Sist oppdatert: 06.05.2022

I strålande vær og hyggelig lag var de om lag 50 stykk som tok seg turen for å feire jubilantane våre i fagforbundet Vindafjord. Det er godt å endelig komme seg litt ut igjen og treffe hvarandre og gode medlemmer i fagforbundet. Ein fin gjeng der praten gikk lett rundt bordene. 

Som kulturelt innslag var me heldig å få besøk av kulturskulen, med 3 flinke gutter som spilla for oss på gitar. Etterpå fekk vi konsert av dei lokalkjende Jan og Lena Husebø som inponerte med flotte sangar og nydelig musikk på gitar og fiolin.

Vi gikk gjennom organisasjonsplanen som har ligget her på nettsiden ei stund nå og fikk godkjent den. Så om det er noen som ønsker å ta en titt så finner dere den under aktuelle saker. 

Det ble utdelt merker, diplom og blomster til våre flotte jubilanter som var tilstede. De fikk utdelt for å ha vært medlemmer i 25 og 40 år. 

Medlem i 40 år.
Medlem i 40 år. (Foto: Foto: Kari Anne Fagerland)
fra venstre: Bente Digernes og Anne Britt Håkull


40-årsjubilant!
40-årsjubilant! (Foto: Kari Anne Fagerland)
Solveig Klungtveit

Vi ble servert nydelig mat fra Ølen Gjestegård. Det blei også loddsalg til inntekt for barnebyen vår i Angola med masse kjekke premier. Takk til alle som bidrog til både kjøp av lodd og for premier.

Som gave til de som deltok på festen ble det levert ut ein flott termos med fagforbundet vindafjord på. 

Takk for en kjekk og koselig kveld :) 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?