Til hovedinnhold

Resultat fra årsmøte.

Årsmøtet til foreninga var 31.1.22. Vi hadde i år en del endringer i styret samt i ledelsen av foreninga. Vi beklager at kontortelefonen vår ikke har vært åpen alle dager etter årsmøtet. Dette grunnet endringene vi hadde etter årsmøte. Vi vil i mars komme sterkere tilbake med åpent kontor mandag til fredag.

16.02.2022 av Karina Torsæter
Sist oppdatert: 16.02.2022

Årsmøtet er over og mange gode vedtak ble gjort. 

Jeg vil takke dere alle på vegne av nytt styret for tilliten vi har fått. 

Vi fikk på årsmøtet ny leder, opplæringsansvarlig og kasserer/Fane 2 ansvarlig. Dette merkes godt da vi etter årsmøtet ikke har alle på plass i sine verv med en gang. 

Jeg håper at dere har tålmodighet med oss i denne perioden og stoler på at vi har alt på plass med kontortelefon mm. i løpet av mars. 

Vår nye i ledelsen er: 

Opplæringsansvarlig Marianne Skjellerud kommer fra Sunnaas sykehus og har vært Foretakstillitsvalgt der siden 2018/2019. Hun gleder seg nå til og ta fatt på rollen som opplæringsansvarlig og kunne følge opp å gi de tillitsvalgte gode skoleringstilbud. Marianne kommer til foreninga i mars og vil raskt komme i gang med jobben da. 

Kasserer og Fane 2 ansvarlig Arild W.Holland kommer fra Oslo universitetssykehus og akuttklinikken som konsulent. Han har vært plasstillitsvalgt og vara hovedtillitsvalgt i klinikken i ca. 4 år før han nå kommer til foreninga og er vedlig klar for å jobbe med medlemsregisteret og regnskapet vårt. Arild kommer til foreninga i slutten av februar og vil da få oppløring og fort komme igang med jobben sin. 

Vi gleder oss alle til og ta fatt på det nye året og ønsker alle nye i styret, yrkessekjsonsstyrene og utvalgsstyrene velkommen. 

 

 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?