Til hovedinnhold

Fikk flere aha-opplevelser på Yrkeskonferansen

Mette Skjeppestad er plasstillitsvalg ved Vålerengahjemmet, hovedtillitsvalgt i Kirkens bymisjon og jobber som hjelpepleier. Hun har deltatt på Yrkeskonferansen 2021 i regi av Yrkesseksjonen for Helse og Omsorg og hun er veldig fornøyd.

22.11.2021 av Martin Halsos
Sist oppdatert: 22.11.2021

- Yrkeskonferansen 2021 var kjempeinteressant. Tema for konferansen var hvordan finne, skape og fastholde motivasjonen i en hektisk arbeidshverdag. Foredragsholder Torleif Lindquist fenget meg og han var veldig morsom. Jeg fikk flere aha-opplevelser. Blant annet har foredragsholderen bekreftet at kvinner er flinkere til å multitaske enn menn, sier Mette Skjeppestad og ler.

- Det Lindquist fortalte oss om mestringsfølelse i en kultur som er dårlig på ros, men flink til å påpeke feil, er noe kjenner jeg igjen fra barneskolen. Der ble du satt i en spesialklasse om du ikke mestra ting. Mestra du faget skjedde ingen ting. Og var du veldig flink fikk du heller ingen hjelp til å utvikle deg, forteller hun.

Viktig å bygge opp folks mestringsfølelse 

- Konferansen lærte meg ting som jeg vil ta med videre. Jeg jobber med demente. Det med å bygge opp folks mestringsfølelse er noe jeg kan overføre til mitt arbeid. Demente mangler ofte mestringsfølelse. Det å bygge opp mestringsfølelse er derfor veldig viktig for de skal ha det bra. Akkurat som det er for resten av oss, sier Skjeppestad.

Anbefaler Yrkeskonferansen

- Jeg kan anbefale alle å dra på Yrkeskonferansen. Jeg har vært på Yrkeskonferansen flere ganger. Det er alltid flinke foredragsholdere. Temaene er faglig interessante og inspirerende. De er ofte morsomme også og så møter jeg mange hyggelige mennesker, avslutter hjelpepleier Mette Skjeppstad, plasstillitsvalg ved Vålerengahjemmet og hovedtillitsvalgt i Kirkens bymisjon.

Yrkeskonferansen arrangeres hvert år av Yrkesseksjonen for Helse og Omsorg. Kurset er gratis for medlemmer av Fagforbundet Oslo. I år var over 200 påmeldte til konferansen.

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?