Til hovedinnhold

To nye frikjøpte tillitsvalgte

På medlemsmøte i dag ble det valgt inn to nye frikjøpte tillitsvalgte.

02.11.2021
Sist oppdatert: 02.11.2021

De to nye frikjøpte tillitsvalgte som ble valgt på medlemsmøte i dag er Ingunn Karin Nøkling og Benedikte Kolstø Asheim, Vi gratulerer! Disse to damene blir å finne på Fagforeningskontoret på nyåret en gang.

Ingunn Karin Nøkling jobber i Karmøy kommune som saksbehandler i barneverntjenesten og har utdannelse innen personalledelse og kompetanseutvikling. Hun har tidligere vært blant annet både leder og nestleder av foreningen, så hun har god innsikt i fagforeningsarbeid. Hun sier om seg selv at hun er opptatt av arbeidsmiljø, og hvordan det har betydning for relasjoner, prestasjoner, kvalitet og psykisk helse. Hun liker å dele av sin kunnskap, og erfaring og få fram det beste i folk.


Benedikte Kolstø Asheim jobber i Karmøy kommune som hjelpepleier i hjemmesykepleien. Hun har også jobbet i sykehus og ambulanse, og det gjør at hun har en bred kunnskap om turnusarbeid. Hun har en videreutdanning i HMS-arbeid, og har vært verneombud de siste 7 årene. Hennes hjertesaker er rettferdighet, likestilling, hele stillinger, god kommunikasjon og godt arbeidsmiljø.

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?