Til hovedinnhold

Fagskuleutdanningar innan helsefag

AOF Vestland avd. Bergen tilbyr div. fagskuleutdanningar!

08.05.2020
Sist oppdatert: 14.04.2021

FAGSKOLEUTDANNINGER I HELSE OG OMSORGFAG (Studiepoeng)

Helsevesenet trenger helse- og omsorgsarbeidere og miljøarbeidere med spisskompetanse og høyere yrkesrettet utdanning!  

Er du helsefagarbeider, hjelpepleier, omsorgsarbeider, barne- og ungdomsarbeider eller har lang erfaring fra arbeid innen helse og omsorg og ønsker videreutdanning?
Da er du sannsynligvis kvalifisert for opptak til Fagskolen.  Økt kompetanse gjør deg mer attraktiv for arbeidsgiver og økt lønn!  Utdanningene er finansiert av Kunnskapsdepartementet via Vestland fylkeskommune.

AOF Vestlandet, avd Bergen tilbyr fagskoleutdanninger i :

Alle utdanningene starter opp i august 2020 i våre lokaler i Strandgaten 197 i Bergen sentrum. Psykisk Helsearbeid tilbys i tillegg med studiested Sogndal. Utdanningene går på dagtid, klokken 09:00 – 14:00.

Utdanningene er deltidsstudier over 1 - 2 år og er tilpasset yrkesaktive. Vi har kontinuerlig opptak til vi har fylt 25 studieplasser i hver utdanning.
Mer informasjon om studiet se vedlegg

Studiene er åpnet for påmelding! Du kan melde deg på via vår hjemmeside eller ved kontakt på telefon. For påmelding og mer informasjon se AOF Studiestart.

Fagskoleutdanninger har status som høyere yrkesrettete utdanninger og gir STUDIEPOENGDette gir  fagskoleutdanningene økt status i utdanningssystemet, og økt verdi hos arbeidsgivere i helsevesenet vårt.

 

Vi har tilrettelagt alle våre undervisninger til internettbasert Teams-undervisning dersom tiltakene om sosial distansering grunnet Covid-19 fortsetter utover høsten.

Relaterte dokumenter:

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?