Til hovedinnhold

Invitasjon til 2 dagers vårtur for våre pensjonister, 14. og 15. mai 2019

Etter den svært vellykkede turen vi hadde til Rosendal i fjor, prøver vi oss på en 2 dagers tur i år. Turen går til Ryfylke med buss, og overnatting på Ryfylke Fjordhotell, Sand. Turen blir svært innholdsrik. Vi får med oss en dyktig guide og forteller - Sigmart Myhre - som vil lose oss i Cleng Peersons fotspor, til Kårstø, til Nedstrand, Sand, Hjelmeland og Bjørheimsbygd.

22.03.2019
Sist oppdatert: 22.03.2019

 

PROGRAM                                        

 

14. mai

Bussen vil hente opp deltagerne fra Bryne, Sandnes og Stavanger og vil være i Mortavika ca. kl. 10.00. Deltakere fra Nordfylket kan hentes opp i Arsvågen eller ved Mjåsund terminal.

 

Ca. kl. 13.00 spiser vi lunsj og deretter besøker vi den gamle tollstasjonen på Nedstrand. Sigmart har mye spennende å fortelle om dette stedet.

 

Vi drar videre mot Sand, men legger inn en liten stopp i Vikedal, Den nye Sandsbrua er verdt å studere noen minutter. Om tiden strekker til, satser vi på å studere laksetrappene.

 

Dagen ender med innkvartering på Ryfylke Fjordhotell, Sand, hvor vi får servert 3 retters middag og møtes til sosialt samvær etterpå.

 

15. mai:

Etter frokost kjører vi til Hjelmeland. Stolfabrikken til Hansson familien er spennende, likeså Strikkeloftet. Etter en kaffipause går turen videre til Årdal gamle kirke, til leirstedet i Bjørheimsbygd (Vaulali), hvor det er mulig å få noe å spise for egen regning. Deretter stikker vi innom Astrid Ravnås Vadla og ser på glaskunsten hennes. Vi tar sikte på å være tilbake i Stavanger rundt kl. 18.00.

 

På denne turen må vi ha en egenandel mellom kr 1000,- og 1500. pr. deltager, avhengig av hvor mange som melder seg på. For å kunne gjennomføre turen, må vi minst være 35 deltagere. Ved mindre enn dette antallet, må vi kansellere turen

 

Overnatting i dobbeltrom. Ønskes enkeltrom, blir det et tillegg på kr 300,-.

 

Da denne turen er på planleggingsstadiet, må vi allerede nå (på grunn av hotell reservasjon). få en bindende påmelding for å se om det er interesse for en slik tur.

 

Bindende påmelding sendes på e-post eller SMS, senest 29. mars til:

INNKALLINGEN PÅ PDF

Knut Petter Froestad, e-postadr.: kp.froestad@lyse.net      eller tlf.: 480 38 841

Inger Marie Egeland, e-postadr.:  imeg@getmail.no            eller tlf.: 941 60 919

 

Vi ser frem til (eller håper det kan bli) en koselig og sosial tur.

 

Med hilsen

Pensjonistutvalget Fagforbundet Rogaland, avd. 469.

 

Inger Marie Egeland, Knut Petter Froestad,

Bertha Nancy Nøkling og Grete Nilsen v

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?