Til hovedinnhold

Strømming av 1. mai-sendingen

LO gjennomfører i år et digitalt 1. mai-arrangement med en egen studiosending på nett på 1. mai fra kl. 11.00.

30.04.2020
Sist oppdatert: 30.04.2020

På mandag lanserer LO et digitalt verktøy for å demonstrere online hvor man kan velge paroler og vise sitt ståsted offentlig.

Vi har også fullt program i løpet av dagen 1. mai og håper så mange som mulig blir med på å markere dagen med oss på nettet!

Hjelp oss med å dele posten om 1.mai på vår facebook-side https://www.facebook.com/groups/327385527411088/

Allerede nå kan du gå inn på www.1mai2020.no. Der vil du få litt informasjon og et norgeskart over arrangementsstedene. Klikker du på Stavanger så vil vår siden komme opp, men innholdet på de lokale LO’enes sider åpner ikke før på onsdag kl 12. Du kan også følge med på facebooksiden 1.mai 2020.

Med vennleg helsing Leiar Jo Jenseg LO i Stavanger og Omegn-Mob 924 36 113

Lokalorganisasjonene kan bestille strømming til sine sider.  Gå inn på https://1mai.lomedia.no/ og få oppskriften på hva dere kan gjøre for å få strømming til deres sider.

Arrangementet inneholder det meste av det som kjennetegner en god 1. maifeiring.  Med appeller fra lederne for LO, Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti.  Kransenedleggelse ved Martin Tranmæls gravplass.  Kulturinnslag og sang av Sosialistisk kor.  Innslag fra Utøya og internasjonal appell.

Gro Harlem Brundtland, Thorbjørn Berntsen og Kristin Halvorsen vil hjelpe med å sette oss i 1. mai-stemning.

På slutten av sendingen blir det en oppfordring om å gå i det digitale 1. mai-arrangementet som lokalorganisasjonene arrangerer.

Hele programmet finner du på www.1mai.no .

Trygghet for helse og arbeid!  Vi ønsker alle en god 1. maidag!

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?