Til hovedinnhold

Bilder fra årsmøte

04.02.2020
Sist oppdatert: 05.02.2020

29. januar 2020 var det duket for årsmøte i Fagforbundet Karmøy. Det er alltid siste onsdagen i januar i tilfelle noen lurte på hvordan den datoen blir satt. Årsmøtet ble innledet med nydelig fløytespill av to jenter fra Karmøy kulturskole. Tradisjon tro, så var det ett minutts stillhet for de medlemmene som har gått bort siden sist årsmøte.

Ordstyrer for årsmøtet ble Bjørn Harald Johansen, og han ledet møtet med stø hand. Bjørn Harald gikk gjennom årsberetning, handlingsplan, budsjett og regnskap bevilgninger og revisorsberetning. Så var det valg, og årsmøtet gikk inn for alle innstillingene til valgkomiteen. Alle årsmøtepapirene kan sees her for de som vil vite mer.

Leder for regionen Trond Helland hadde en flott skrøytetale til oss, og det tok vi til oss. Alle liker litt skrøyt. Av ca 600 nye medlemmer i regionen (Rogaland) så har Karmøy stått for 100 av de. Så var det tid for utdeling av gavekort tillitsvalgte og styremedlemmer som sluttet nå.

Det var utlodning med flotte premier til inntekt for SOS barnebyer og vi fikk inn 9780,- og det var ny rekord, vi har aldri fått inn så mye penger før.

Så koste vi oss med en deilig middag og dessert. Tusen takk til alle frammøtte!

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?