Del et bilde av din nye arbeidshverdag!

Dette er en utfordring til deg som er medlem eller tillitsvalgt i Fagforbundet. Vis oss hvordan du har det på jobb akkurat nå!

Nytt faglig tilbud fra Yrkesseksjon helse og sosial: podkasten Fagprat

Sjekk ut det splitter nye faglige tilbudet fra Yrkesseksjon helse og sosial i Fagforbundet, podkasten Fagprat.

Hjerneslagskampanjen Prate, Smile, Løfte

Fredag 26. oktober inviterte Helsedirektoratet til et møte for å diskutere videreføringen av Prate, Smile, Løfte-kampanjen som en nasjonal dugnad.

Servicprosjektet

Prosjektgruppa er godt i gang i 2017. Flere fylker er besøkt.

Står på for servicesektoren

2017 blir ett spennende år for apotekansatte i Fagforbundet. I fjor startet LOs serviceprosjekt og mange apotek fikk besøk av prosjektmedarbeidere.

Følg oss på facebook

Vi har laget en egen side for serviceyrker i Fagforbundet. Følg oss og lik oss!

Apotekbesøk i Møre og Romdal

Serviceprosjektet er i gang.

Svenskene fjerner para­ceta­mol-tabletter fra butikkene (abc nyheter)

Fra og med november vil man ikke kunne handle smertestillende paracetamol-tabletter utenfor apotek i Sverige.

Apotekene omsetter for milliarder - men tjener nesten ingenting

Apotek 1, Boots og Vitus skylder på prisregulering på legemidler, og sterkere konkurranse fra helsekost- og dagligvarebutikker for å forklare den svake fortjenesten.

Vi stoler på apoteket (Østlands-posten)

Ni av ti nordmenn sier de har stor tillit til apotekene, det viser en undersøkelse TNS Gallup har gjennomført for Apotekforeningen.

Bra med självtester på apotek tycker de flesta enligt ny Sifo-undersökning (Mynewsdesk)

Människor i Sverige tycker det är bra med möjligheten att köpa olika typer av självtester på apotek.

Kan åpne for farmasøytresept for p-piller (Apotekforeningen)

Stortingets helse- og omsorgskomite har behandlet forslag om tiltak for å forebygge uønskede svangerskap.

Apotekteknikere med yrkesfaglige utfordringer

11. juni hadde Seksjon helse og sosial besøk av to apotekteknikere fra Apotek 1 Roseby i Molde.