Til hovedinnhold

Tirsdag 24. september 2024
Fagdag for medlemmer i kultursektoren

24
sep.
2024
09:00 15:30
Kultur

Sted
Fagforbundet Sentralt, Keysersgate 15, Oslo
Akershus Buskerud Innlandet Telemark Vestfold Østfold

Arrangør
Fagforbundet Akershus, Buskerud, Innlandet, Østfold, Vestfold og Telemark

Påmeldingsfrist 17. september 2024

Yrkesseksjon kirke, kultur og oppvekst hos Fagforbundet Akershus, Buskerud, Innlandet, Østfold, Vestfold og Telemark inviterer til fagdag for deg som jobber i kultursektoren

Tid og sted: 24. september 2024 klokken 09:00 – 15:30
Fagforbundet sentralt, Keysersgate 15, Oslo

Målgruppe: Medlemmer hos Fagforbundet Akershus, Buskerud, Innlandet, Østfold, Vestfold og Telemark som jobber innenfor kultursektoren: Fritidsklubber, bibliotek, kino og kulturskoler eller lignende

Innhold: Yrkesseksjonsleder i Vestfold, Alexander Bommen har jobbet som miljøarbeider i over 20 år, med barn som har særskilte behov og ulike typer adferdsproblematikk. I tillegg til å være utdannet barne- og ungdomsarbeider, er han også veileder og Coach. Han skal innlede i temaet Vold og trusler, håndtering, kommunikasjon og rettigheter.

Tove Taalesen er en norsk forfatter og skribent. Hun ble i 2007 ansatt som Norges første kvinnelige lakei ved Det kongelige hoff, og arbeidet ved hoffet frem til høsten 2018. Taalesen debuterte som forfatter i 2020 med krimthrilleren Dronningen. Handlingen er lagt til kongelige eiendommer, og i 2023 kom oppfølgeren Livvakten, som er andre bok i serien om livvakten Beyer.

Hun vil fortelle om sin reise fra idemyldring til bok i bokhandel. Den lange veien fra de første skrevne setningene via manuskaos, til besøk hos God Morgen Norge. Taalesen er kongehusekspert for Nettavisen og God Morgen Norge, og lager podkasten «Audiens», om kongestoff, sladder, rykter og aktuelle tema, og alt om det du lurer på bak de tykke slottsmurene. Hun vil også gå innom temaet «Podcast på 1,2, 3 - er det så enkelt at alle kan lage Podcast? Og hvordan skape suksess med Podcast?

Kontatpersoner: 

Fagforbundet Akershus, Morten Lindhard

Fagforbundet Buskerud, Marianne Reinholdsen

Fagforbundet Innlandet, Marianne Bratsveen

Fagforbundet Telemark, Anita Andvik

Fagforbundet Vestfold, Alexander Bommen

Fagforbundet Østfold, Kristin Gjerløw

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?