Til hovedinnhold

Torsdag 18. april 2024
Tillitsvalgtkonferanse 18-19 april I Kongsberg

18
apr.
2024
10.00
19
apr.
2024
14.00

Sted
Quality Grand Hotel Kongsberg.
Oslo

Fagforbundet avd. Helse, Sosial og Velferd, Oslo inviterer alle våre tillitsvalgte til konferanse i Kongsberg 18. og 19. april. Konferansens hovedtema vil være arbeiderkamp, men vi vil også komme innom andre emner i løpet av konferansen. Du vil få utdelt fullstendig program når du ankommer Kongsberg.

Konferansen vil foregå på Quality Grand Hotel Kongsberg. Det blir en overnatting, og du vil få servert lunsj første og andre dagen, middag første dag og frokost andre dag.

Vi tilbyr transport i form av buss fra Oslo S (Jenssen Turbuss). Oppmøtested er drosjeholdeplassen på Oslo S kl 08.15. Vi ankommer Kongsberg ca kl. 09.45 og konferansen har planlagt oppstart kl 10. Vi vil være tilbake i Oslo rundt kl 15.30 på fredagen.

 

Påmelding må skje innen 5. april og er bindende. Påmelding gjøres ved å sende epost til harriette.utheim@vel.oslo.kommune.no. Skriv ditt fulle navn i eposten og si ifra dersom du har matallergier eller om det er noe annet vi må ta hensyn til.

 

Dersom du vet om noen tillitsvalgte for Fagforbundet på din arbeidsplass som ikke har fått invitasjonen, er det flott om du kan videresende den og be personen selv melde seg på.

 

Velkommen skal du være! Vi gleder oss!

 

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?