Til hovedinnhold

Onsdag 22. november 2023
Fagseminar for medlemmer "Stressmestring og håndtering av utfordrende situasjoner i arbeidslivet"

22
nov.
2023
09.00 15.00

Sted
Hausmannsgate 6, 0186 Oslo
Oslo

Kontaktperson
Fatmira Maksuti
91136794

fatmira.maksuti@fagforbundet061.no

Alle opplever stressende hendelser i løpet av livet, forskjellen er hvordan vi håndterer vi disse. Hvilke faktorer er det som avgjør om vi opplever en hendelse som stressende eller ikke?

Hva sier forskningen om hvilke måter vi best kan håndtere stress? Hvordan kan vi best oppnå kontroll, forutsigbarhet og handlekraft i et stadig mer komplisert arbeidsliv og samfunn?

Fagforbundet Pleie og Omsorg  i samarbeid med Fagforbundet Sykehus og Helse, Oslo arrangerer et fagseminar om stressmestring og håndtering av utfordrende situasjoner i arbeidslivet. 

Foredragsholder Lars Dehli, skal holde foredrag om stressmestring i praksis i en krevende jobbsituasjon. Videre vil han dekke de mest effektive metodene fra kogntiiv og metakognitiv terapi i møte med bekymring og grubling. Deltagerne vil få praktisk innføring i alt dette, og vil etter kurset sitte igjen med gode metodeor for å møte stress, bekymring og grubling i fremtiden.

Litt om foredragsholderen, Lars Dehli:
Lars Dehli er klinisk psykolog og førstelektor i psykologi ved Høyskolen Kristiania. Han er spesialist i kognitiv terapi, med videreutdanning ved Nasjonalt Institutt for Kognitiv Terapi. Han har blant annet publisert artikler om dissosiasjon, blod- og sprøytefobi, flyskrekk, kronisk utmattelsessyndrom/ME, hukommelse for emosjonelle minner, idrettspsykologi og kulturpsykologi.

 

Det vil bli servering av lunsj til deltakerne.

Frist for påmelding er 19.11.23

Velkommen!

 
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?