Til hovedinnhold

Fredag 31. mars 2023
Psykologisk trygghet på arbeidsplassen

31
mar.
2023
09.00 15.00

Sted
Hausmansgate 6, 8 etasje 0186 Oslo
Oslo

Arrangør
Fagforbundet Pleie og Omsorg Oslo og Fagforbundet Helse, Sosial og Velferd Oslo

Kontaktperson
Fatmira Maksuti og Habib Sharafaldin
91136794 / 41344454

fatmira.maksuti@fagforbundet061.no

Fagforbundet Pleie og Omsorg Oslo og Fagforbundet Helse, Sosial og Velferd- Oslo ønsker velkommen til fagseminar for alle medlemmer fredag 31 mars 

Trygg nok til å si det jeg mener – på jobb?
Plass nok for meg og mine behov – på jobb?

 

I dette halvdagsseminaret inviterer psykolog Cecilie Benneche deltagerne til å bli mer kjent med begrepet «psykologisk trygghet på jobb». Hun kommer med praktiske eksempler på hvordan hver og en av oss kan jobbe for å øke jobbtrivselen vår, og viser hvordan grunnleggende følelser kan hjelpe oss med å bli bedre kjent med egne grenser og behov. 

Cecilie vil også snakke om fallgruver det er lett å gå i når man jobber innen omsorgssektoren. Vi er jo der for å hjelpe andre – og da er det lett å glemme seg selv. Arbeidsdagen er full av oppgaver, og noen ganger er det så mange av dem at vi forstrekker oss. Utbrenthet i hjelpeyrker er vanlig, og heldigvis noe vi kan gjøre noe med.

 

Velkommen til et seminar som gir deg inspirasjon inn i påskeferien!

Cecilie Benneche, psykolog og forfatter av boka «Hva føler du nå – enkle råd mot indre uro». Hun har blant annet skrevet: «Følelsene får skylda for mye, og dette er den alvorligste anklagen: Man blir syk av å føle! Det stemmer ikke, men all skremselspropagandaen siver langsomt inn. Vi kan ende med å bli livredde for å føle fordi vi tror det gir oss hjerteinfarkt, depresjon og det som verre er. Følelser er selvsagt ikke farlige. Det er alt det vi gjør for å unngå følelser som gir oss trøbbel.»

 

Det blir servert lunsj for deltakerne 

Ta kontakt hvis du trenger permisjonssøknad.

Påmeldingsfrist: 24.03.2023

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?