Til hovedinnhold

Onsdag 9. november 2022
Stolt og synlig assistent

09
nov.
2022
09.00 15.00
assistent personlig assistent BPA illustrasjon hjelp omsorg funksjonshemmet rullestol illustrasjon

Sted
Fagforbundet pleie og omsorg Oslo, Hausmannsgate 6, 8 etasje, 0186 Oslo
Oslo

Kontaktperson
Fatmira Maksuti

fatmira.maksuti@fagforbundet061.no

Fagforbundet Pleie og Omsorg-Oslo inviterer alle våre medlemmer som jobber som personlig assistent i BPA-ordningen til en fagdag med tema om:

Personlige assistenters yrkesrolle og synlighet i samfunnet de siste 20 årene med refleksjoner i fellesskap vedrørende fremtiden for BPA-yrket.

Gjennomgang av rettigheter og plikter som regulerer arbeidslivet og yrkesrollen til personlige assistenter med blikk på hvilke muligheter vi har til å påvirke dette sammen med andre aktører.

Som kursholder skal være Hege Weimand Larsen og tillitsvalgte fra Fagforbundet som skal besvare deres faglige og organisatoriske spørsmål. 

Om kursholder:
Hege W.Lardsen er rektor på BPA-skolen, www.BPA-skolen.no, og har som mål å gjøre BPA til et bedre verktøy for alle parter i ordningen. Hun har jobbet i 8 år som personlig assistent, og har skrevet en bachelorgrad om ledelse i psykologi i 2006 og en mastergrad om BPA-ordningens opplæring i 2011. I tillegg til å holde kurs, holder hun også på med å utvikle et e-læringsverktøy for assistenter i Fagforbundet.

 

Husk- Dette er en fysisk samling for alle som jobber i Oslo.

Det er begrenset med plasser, så vær rask med påmelding!

Fagdagen skal holdes på Hausmansgate nr.6

 

Påmeldingsfrist: 08.11.22

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?