Til hovedinnhold

Torsdag 8. september 2022
FØLELSER OG EGENMESTRING

08
sep.
2022
16:30 18:00

Sted
Ullevål sykehus
Oslo

Kontaktperson
Ellinor Lønnå

elloen@ous-hf.no

Yrkesseksjon Helse og Sosial i Fagforbundet Sykehus og Helse og Fagforbundet Helse, Sosial og Velferd ønsker velkommen til medlemsseminar torsdag 08 september 16.30-18.00.

Seminaret er gratis, og det serveres enkel mat!

 

Både som ansatte i helsefaglige virksomheter og som samfunnsborgere har mange vært gjennom noen tøffe pandemiår nå.

Medlemmer av Fagforbundet forteller om følelser av å ikke strekke til på jobben, om seinvirkninger av pandemirelatert isolasjon og om symptomer som kan helle mot utbrenthet.

Ansvaret for å sikre en forsvarlig bemanning og gode arbeidsmiljø ligger hos arbeidsgiver. Men hva kan vi som enkeltindivider gjøre for å mestre egne følelser i det daglige best mulig?

Foredragsholder er Cecilie Benneche, psykolog og forfatter av boka «Hva føler du nå – enkle råd mot indre uro». Hun har blant annet skrevet: «Følelsene får skylda for mye, og dette er den alvorligste anklagen: Man blir syk av å føle! Det stemmer ikke, men all skremselspropagandaen siver langsomt inn.

Vi kan ende med å bli livredde for å føle fordi vi tror det gir oss hjerteinfarkt, depresjon og det som verre er. Følelser er selvsagt ikke farlige. Det er alt det vi gjør for å unngå følelser som gir oss trøbbel.»

 

Cecilie Benneche vil snakke om hva følelser er og ikke er, hvordan vi kan håndtere dem best mulig og gi oss konkrete verktøy for egenmestring, både som arbeidstakere og som enkeltmennesker i dagliglivet.

 

Møtet foregår på Ullevål sykehus og er gratis for medlemmer av Fagforbundet.

Påmelding til elloen@ous-hf.no før 5 september. Merk påmeldingen «Følelser». 

 

Mer praktisk informasjon sendes deltakere når påmeldingsfristen har gått ut.

 

Vel møtt!

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?