Nyheter

God sommer

Fagforbundet Trøndelag fordømmer Russlands invasjon av Ukraina!

Uttalelse vedtatt på representantskapsmøte 30.-31. mars 2022

Kokkens dag

Gratulerer med barsel- og barnepleierdagen!

I dag markerer Fagforbundet barsel- og barnepleierdagen, og vi gratulerer alle våre medlemmer som arbeider som barsel- og barnepleiere.

Sykkeltrekkaksjon 27. august

Stortingsvalget nærmer seg og vi står på terskelen til en tre uker lang tur i hele Trøndelag med budskapet om at medlemmene skal bruke stemmeretten sin.

Fagforbundet Trøndelag varsler protestmarkeringer i hele Trøndelag, mot regjeringens forslag om fjerning av plikten til å fratre ved særaldersgrenser

Fagforbundet Trøndelag protesterer mot regjeringens forslag om fjerning av plikten til å fratre ved særaldersgrenser. Lovforslaget vil i praksis bety at man fjerner særaldersgrensene mener Tina P. Stenkløv yrkeseksjonsleder i samferdsel og teknisk i Fagforbundet Trøndelag. Mandag 7/6 aksjoneres det i Trondheim og Namsos.

Regionsmøtet 2021

Regionsmøtet 1.-2. juni flyttes over på digital plattform.

Spørreundersøkelse - utfordringer med hjemmekontor

Fagforbundet Trøndelag sender nå ut en spørreundersøkelse for å kartlegge utfordringene med hjemmekontor i forbindelse med Covid-19.

Studentarbeid og studentverving - halvdagskonferanse

Fagforbundet Trøndelag hadde en økning studentmedlemmer på hele 23,11 % i 2020. Hva skyldes dette fantastiske resultatet? Ungdomstillitsvalgte og fagforeningsledere inviteres til halvdagskonferanse med tema studentarbeid og studentrekruttering.

Halvdagskonferanse om valgkamp og sosiale medier

178 dager før Stortingsvalget avholdes den første samlingen om valgkamp med fagforeningene. Der vil det også bli et minikurs i bruk av sosiale medier.

Kurs i arbeidstidsplanlegging

I samarbeid med Kompetansesenteret i Trøndelag inviteres det til kurs i arbeidstidsplanlegging.

Kommuneøkonomien strupes - velferdstjenestene rammes

Fagforbundet Trøndelag mener Høyreregjeringens statsbudsjett er ikke lystig lesning for innbyggerne i våre kommuner, særlig ikke for dem som er avhengig av velferdstjenestene.

Fase 2 i 2021

Opplegget for kommende års Fase 2, andre del av grunnskoleringer er klart. Her kan du lese mer om når, hvor og hvordan det legges opp.

Advarsel: Mobbeombud i fare!

Det viser seg at Trøndelag kan bli ett av få fylker, og kanskje eneste uten mobbeombud. Vår yrkesseksjonsleder i kirke, kultur og oppvekst Janne Kristin Bjørnerås skriver om det her.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?