Nettstedet er under oppgradering og kan derfor i perioder være ustabilt eller mangle innhold.

Spørreundersøkelse - utfordringer med hjemmekontor

Fagforbundet Trøndelag sender nå ut en spørreundersøkelse for å kartlegge utfordringene med hjemmekontor i forbindelse med Covid-19.

Studentarbeid og studentverving - halvdagskonferanse

Fagforbundet Trøndelag hadde en økning studentmedlemmer på hele 23,11 % i 2020. Hva skyldes dette fantastiske resultatet? Ungdomstillitsvalgte og fagforeningsledere inviteres til halvdagskonferanse med tema studentarbeid og studentrekruttering.

Halvdagskonferanse om valgkamp og sosiale medier

178 dager før Stortingsvalget avholdes den første samlingen om valgkamp med fagforeningene. Der vil det også bli et minikurs i bruk av sosiale medier.

Kurs i arbeidstidsplanlegging

I samarbeid med Kompetansesenteret i Trøndelag inviteres det til kurs i arbeidstidsplanlegging.

Kommuneøkonomien strupes - velferdstjenestene rammes

Fagforbundet Trøndelag mener Høyreregjeringens statsbudsjett er ikke lystig lesning for innbyggerne i våre kommuner, særlig ikke for dem som er avhengig av velferdstjenestene.

Fase 2 i 2021

Opplegget for kommende års Fase 2, andre del av grunnskoleringer er klart. Her kan du lese mer om når, hvor og hvordan det legges opp.

Advarsel: Mobbeombud i fare!

Det viser seg at Trøndelag kan bli ett av få fylker, og kanskje eneste uten mobbeombud. Vår yrkesseksjonsleder i kirke, kultur og oppvekst Janne Kristin Bjørnerås skriver om det her.

Arkivdagen 2020

Andre helgen i november er arkivenes dag.

Kurs for personlige assistenter og arbeidsledere i BPA ordning

Yrkesseksjon helse og sosial inviterer til fagdag, 23. september.

Verdens tannhelsedag 20.mars

Gratulerer med dagen, tannhelsesekretærer!