Til hovedinnhold

Torsdag 17. februar 2022
Webinar om AME – Akuttmedisinsk eldreomsorg

17
feb.
2022
11:00
18
feb.
2022
14:00

Sted
Digitalt
Trøndelag

Arrangør
Fagforbundet Trøndelag

Kontaktperson
Grethe Mosand

Fagforbundet Trøndelag ved Yrkesseksjon helse og sosial inviterer til webinar: 17. februar 2022 kl. 11.00 – 14.00 eller 18. februar 2022 kl. 11.00 – 14.00

Målgruppe: Medlemmer som er sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere, Ambulansepersonell, elever, lærlinger, studenter og andre som arbeider med eldre syke personer.

Innhold:

• Atypisk presentasjon av akutt sykdom hos eldre

• Særlig fokus på - NEWS- National Early Warning Score og ISBAR NEWS er et hjelpemiddel for å sikre tidlig advarsel om mulig klinisk forverring hos en voksen pasient. ISBAR (Identifikasjon, Situasjon, Bakgrunn, Aktuelt og Råd) er et kommunikasjonsverktøy for å sikre en trygg og strukturert kommunikasjon. Felles refleksjon.

Forelesere: Forelesere fra Verdighetssenteret. Les mer om Verdighetssenteret her; www.verdighetssenteret.no

Økonomi: Fagdagen er gratis for medlemmer. Max 50 deltakere. Det dekkes ikke tapt arbeidsfortjeneste. Påmeldingsfrist: 15. februar 2022 på påmeldingslink: Her

Viktig at man melder seg på med den e-postadressen man bruker på Teams. Påmeldte får tilsendt info og lenke til webinaret dagen før webinaret. Vi ber om at de som av en eller annen grunn ikke kan delta på det de er påmeldt til sier ifra slik at andre kan få muligheten.

 

Grete Mosand Leder Yrkesseksjon helse og sosial

Fagforbundet Trøndelag

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?