Til hovedinnhold

Tirsdag 15. februar 2022
Nettkurs (Dagtid) Hvordan tilrettelegge for trygg glutenfri mat?

15
feb.
2022
10.00 12.00

Sted
https://www.checkin.no/event/38751/hvordan-tilrettelegge-for-trygg-glutenfri-mat-15-02-2022
Vestland

Arrangør
Norsk cøliakiforening

GRATIS NETTKURS FOR SYKEPLEIERE, POSTVERTER/MATVERTER OG HELSEFAGARBEIDERE!

- Hvordan tilrettelegge for trygg glutenfri mat?

 

Voksne og barn med cøliaki må være trygge på at maten de får servert er glutenfri, slik at de ikke blir syke av maten de spiser. Det er også viktig at den glutenfrie maten oppbevares, håndteres og tilberedes på riktig måte og ikke blir utsatt for kontaminering/kryssforurensning av glutenholdig mat.

 

 

På dette nettkurset får du nyttig informasjon om hvordan du som helsepersonell kan tilrettelegge for trygg og god glutenfri mat.

 

Dette går vi igjennom på kurset:

- Hvordan er det å leve med cøliaki?

- Litt om cøliaki og andre typer glutenintoleranse

- Hvilken mat er glutenholdig og hvilken mat er glutenfri?

- Hvordan tilrettelegge for trygg glutenfri mat?

- Kommunikasjon og planlegging

 

* Kurset er GRATIS!

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?