Til hovedinnhold

Torsdag 3. februar 2022
Helsesekretær- konferansen 2022 (Kveldstid)

03
feb.
2022
17:00 20:00

Sted
Teams (møtelenken blir ettersendt til påmeldte med bekreftet kursplass)
Vestland

Arrangør
Fagforbundet Vestland Yrkesseksjon Helse og sosial og Kontor og administrasjon

Kontaktperson
Sigrun Bøe Perez
47028230

sigrun.boe.perez@fagforbundet.no

Fagforbundet Vestland, Yrkesseksjonene Kontor og Administrasjon og Helse og Sosial, i samarbeid med Fagakademiet AOF, inviterer til nettkonferanse for HELSESEKRETÆRER
Vi har lang tradisjon for å markere Helsesekretærdagen med gode, relevante tema. I år må vi flytte konferansen over på digital overføring, men temaene er fortsatt gode og relevante. Denne gangen har vi fått med oss Kurt O. Bjørnnes og Håvard Nordbø.

Innhold:

Personvern (advokat Kurt O. Bjørnnes), 1,5 time

Hva må du som helsesekretær passe på når du skal behandle opplysninger om pasienten?

Forebygging av vold og trusler (Håvard Nordbø), 1,5 time


Tid: torsdag 3. februar 2022

Vi setter opp programmet to ganger i løpet av dagen.

1. kurs: kl. 10.00 – 13.00

2. kurs: kl. 17.00 – 20.00

NB! Husk å være tydelig på hvilket alternativ du ønsker å delta på når du sender påmelding. Link til det kurset du melder deg på, sendes til deg senest dagen før.

PÅMELDINGSFRIST: 28. januar 2022

imagex8tjr.png

Foreleser: Advokat Kurt O. Bjørnnes fra Skudeneshavn. Han har gjennomført kurs om taushetsplikt for flere tusen offentlige ansatte og benytter en meget praktisk tilnærmingsmåte til temaet og lovstoffet.

imagevvo2e.png

Håvard Nordbø har tidligere arbeidet i politiet og har mer enn 20 års erfaring fra ordenstjeneste, forebyggende arbeid og etterforskning.
Nordbø har bakgrunn som tillitsvalgt, leder og hovedverneombud. Han har utdanning innenfor risiko og krisehåndtering, kommunikasjon og forebygging.
Håvard Nordbø er en hyppig brukt foredragsholder opp mot stat, fylke, kommune, fagforeninger og foretak både i Norge og utlandet. Han  bruker mye humor og får toppkarakterer fra våre mange fornøyde bestillere og kursdeltakere!

 

 

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?