Til hovedinnhold

Onsdag 7. oktober 2020
Fagdag med temaet Matsvinn

07
okt.
2020
12.00 15.00

Sted
Hausmannsgate 6
Oslo

Yrkesseksjon Helse og Sosial inviterer til en fagdag med temaet "MatSvinn". Her vil vi få fakta, inspirasjon og motivasjon til å være med å gjøre en stor forskjell for vårt klima. Dette kurset passer for alle yrker, og du har nytte av det i ditt privatliv også.

Her er noen eksempler på matsvinn vi får høre om:

  • 1/3 av maten som produseres i verden blir kastet.
  • Hver innbygger i Norge kaster 46 kg mat hvert år.
  • Vi kaster 1/3 av det vi kjøper inn. Det vil si at hvis du handler mat for kr.50.000,- i året, så kaster du nesten kr.17.000,- rett ut av vinduet.
  • Bare Norges matavfall hvert år har like store utslipp som 375 000 bensin- og diselbiler.
  • 30 % av jordbruksareaet i verden brukes til å produsere mat som aldri blir spist.

Foreleser Heidi Hansen vil gi oss flere eksempler, og informasjon om tiltak man enkelt kan gjøre både i arbeid og privatlivet.

På grunn av smittevernrestriksjoner er det begrenset med plasser på kurset. Iforhold til dette anmoder vi om at påmeldte melder forfall om de ikke føler seg bra.

Påmelding her innen 5.oktober: 

https://fagforbundet.provisoevent.no/fagforbundet/events/fagdagmatsvinn/register

Velkommen!

 

Medlemmer er gratis, ikke medlem kr.500,- Ved forfall uten å melde ifra påmeldte belastet med kr.200,-

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?