Til hovedinnhold

Leiligheten i Torrevieja i Spania har vist seg å være et populært tilbud til medlemmene. 


Prisen er kr.4 105,- pr/uke og kr.660,-pr.døgn ut over en uke. De som har kommet tilbake fra leiligheten i Torrevieja har til nå vært veldig fornøyde med fagforeningens tilbud, og kan varmt anbefale andre medlemmer å ta en ferie på varmere breddegrader. 

Søknadsfristen for hytteleie i Spania er fjernet. Du kan nå bestille leiligheten ettersom du ser at den er ledig i hyttekalenderen (se under bildene på denne siden).  Det er også mulighet for andre en medlemmer av Fagforbundet å leie leiligheten. Utleieprisen for ikke medlemmer er kr.4 710,- pr.uke. Ut over en uke Kr. 910,- pr.døgn. 

Fra 1.november  til 1.mars  betaler du kun kr.1 480,- pr. uke. (Ikke-medlemmer betaler kr.1 955,- pr.uke).Ikke medlemmer betaler 50% av leiesummen ved bestilling. 

Adressen til Leiligheten i Torrevieja er: Altos de Bahia II, Manzana 13,Leilighet 154. Leiligheten er utstyrt med vaskemaskin,oppvaskmaskin, renseanlegg for drikkevann, Tv tilknyttet kabel, trådløs fibernett tilgang og det er seks sengeplasser, 2 soverom og 2 bad.

Viktig: Alle priser blir indeksregulert 1.januar hvert år.    

Utvendig
Utvendig (Foto: HT)


Innvendig
Innvendig (Foto: HT)
Div.
Div. (Foto: HT)

img_0544.jpg

Kalenderen sist oppdatert: 23.mai-2024

Dersom det er ledig her i kalenderen når man søker elektronisk. Man må fremdeles få skriftlig eller muntlig svar fra kontoret før leien er i orden.

Husk! Det er ingen søknadsfrist på huset i Torrevieja. Du kan bestille leiligheten langt frem i tid. Ring tlf: 69 11 64 80.
Kalenderen viser når leiligheten er opptatt.(Gul markering er opptatt)

Vil også gjøre oppmerksom på at det som vises med rødt er opptatt, men byttedag er samme dag som markert først eller sist i perioden. Eks: dersom det står at det er opptatt fra lørdag 4. februar, er det mulig å leie til og med denne dato. Bytte i Torrevieja korresponderer med flyankomst/avgang. Dersom ikke annet er avtalt hentes nøkler på Fagforbundet senest torsdag før leieperioden.

 

Oversikt over ledige og opptatte datoer (orange dag=opptatt)

 

Utflukter og aktiviteter

For golfinteresserte finnes det flere gode og populære golfbaner i nærliggende områder. Dagsturer med bil langs kysten og opp i fjellene mot den storslagne naturen i Guadalest kan anbefales. Det er også flere muligheter for båtturer langs kysten, eller hva med en tur på den smalsporede jernbanen (Lemon Express/El Trenet) som har flere daglige avganger mellom Alicante og Denja (93 km). Har man venner eller kjente i L` Alfas del Pi, Albir eller Altea ligger disse byene også innen rekkevidde for et besøk i løpet av en dag med bil eller med "El Trenet". Kanskje en dagtur til den lille øya Tabarca som du når ved å ta ferjen fra marinaen i Torrevieja eller om du kjører mot Alicante til St.Pola og tar ferjen derfra(Kortere ferjetur). Tabarca er en idylisk liten øy hvor deler av øya er naturreservat og egner seg ypperlig til snorkling. Det er også en liten landsby der med butikker og restauranter. På Tabarca finnes det ingen biler så her slipper du trafikkstøy. God tur!

Torrevieja.

I Torrevieja er det populært å vandre på strandpromenaden om kvelden. Der er det da et yrende liv og nærmest markedsstemning, med masse boder hvor man kan få kjøpt det meste, inklusive mat og drikke. I byen finnes det mange spisesteder og barer med ulike etniske bakgrunn. Dersom hjemlengselen blir for stor kan man til og med finne en norsk bar der. På fredager er det stort marked i sentrum av Torrevieja. Forøvrig er det markeder alle dager i forskjellige deler rundt Torrevieja. Snakk med lokal kjente.

Se langtidsvarsel for Torrevieja her

Alicante.

Alicante kan blant annet skilte med en stor borg med kjempefin utsikt. Rundt omkring på området er det også en utendørs kunstutstilling som er verdt et besøk.

Benidorm.

Alle spanske byer med respekt for seg selv har eget marked hvor man kan få kjøpt både nyttige og unyttige ting for en rimelig penge. Markedet i Benidorm arrangeres på onsdag og søndag og er et av de største og mest innholdsrike på Costa Blanca-kysten. Ettersom byen er ganske dominert av engelskmenn har man muligheten til å spise fish & chips på engelsk vis, eller spise en sen middag med påfølgende show på Benidorm Palace.

Reise til og fra Sarpsborg.

Det går så og si daglig fly fra Torp og Gardermoen til Alicante. Som følge av at flyprisene  antas å være rimeligst på midtuke dager er det ønskelig, men ikke påkrevd at leie av leiligheten starter og avsluttes på disse dagene. Nærmere bestemmelser om dette vil bli fortløpende vurdert av hyttestyret når man finner ut hvordan markedet oppfører seg.

Dersom du ønsker å bestille Taxi eller minibuss for kjøring til å fra leiligheten er nummeret til Taxi på Alicante flyplass: 0034 965 840 179

Andre nettsteder det vil lønne seg å sjekke er: www.ryanair.com  www.norwegian.no    www.finn.no  www.eleiebil.no 

Elektronisk søknadskjema her.

Kontakt Per Tønnesen leder i hyttestyret for nærmere opplysninger:
E-post: pt@sarpsborg.com
Telefon: 69 11 64 80

 

E-post: lillian.pettersen@sarpsborg.com
telefon: 69 11 64 80
Mobil: 47 24 77 12
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?