Til hovedinnhold

Nyheter

Flere ledige dager på våre hytter.

Hva med noen rolige dager i fjellet eller ved sjøen? Våre hytter på fjellet, Nesbyen og Venabygd samt våre hytter i Løkkevika er ledig for utleie. Sjekk vår hytte kalender, du kan nå sette deg opp på ledige dager frem til 20.juni. Husk også at søknadsfrist for sommersesongen er 1.mai.

fagforbundet

Medlemsmøte for medlemmer ansatt i Sarpsborg kommune

fagforbundet

Avlysning/Utsetting

Som følge av de varslede vanskelige kjøreforholdene de nærmeste dagene og kommunens oppfordring til bruk av hjemmekontor, utsettes mandagens medlemsmøte for medlemmer ansatt i Sarpsborg kommune. Nærmere info om nytt møte kommer.

Årmøte

Årsmøte i Fagforbundet Sarpsborg avholdes torsdag 25.01.2024 kl. 18.30 i Skjeberg administrasjonsbygg, møterom Oscar Torp. Årmøtedokumentet kan du laste ned fra relaterte dokumenter.

fagforbundet

Medlemsmøte for medlemmer ansatt i Sarpsborg kommune

Kunngjøring årsmøte

Årsmøte i Fagforbundet Sarpsborg avholdes torsdag 25.01.2024 kl. 18.30 i Skjeberg administrasjonsbygg, møterom Oscar Torp. Dagsorden i flg. vedtekter. Saker som ønskes behandlet på årsmøte må være styret i hende innen 04.01.2024

Juletrefest torsdag 11.januar kl. 17.30

Fagforbundet Sarpsborg sin tradisjonelle juletrefest blir avholdt på Skjeberg adm. bygg storsal "Oscar Torp" 11.januar kl.17.30. Påmelding innen 8.januar på Tlf. 69 11 6480/472477 eller på e-post til lillian.pettersen@sarpsborg.com

Hyttekalenderen er oppdatert!

Fagforforbundet Sarpsborg har i dag 11.desember fordelt hytter for vinteren 2024. Det er fortsatt mange ledige dager i hytte kalenderen. Kanskje finner du dager som passer akkurat for deg. Husk at nå er det INGEN SØKNADSFRIST FØR 20.juni 2024. Her er det første mann til mølla prinsippet som gjelder . Bruk vårt elektroniske søknadsskjema eller ring tlf. 69 11 6480 nå!

Prøv noen vinterdager på fjellet.

Vi har mange ledige dager for utleie på våre fjellhytter. Det meldes om oppkjørte løyper og gode snøforhold i både bakker og løyper. Både på Nesbyen og på Venabygdsfjellet. Du kan nå bestille ledige dager helt frem til 10.februar.Sjekk vår utleiekalender og bestill på tlf: 69 11 6480 eller bruk vårt elektroniske søknadskjema.

Hytter for jul og nyttår er fordelt.

Fagforbundet Sarpsborg har i dag fordelt hytter på fjellet for perioden jul og nyttår 2023. Vår kalender ligger nå ferdig oppdatert på nett å du kan søke på ledige dager frem til og med 16.februar 2024. Minner også om at søknadsfristen for vinterferie og påske er 10.desember.2023.

Nisse

Juleverksted 2023

Juleshow

Juleshow med Erik-Andre Hvidsten 2023.

Venabygd

Fordeling av hytter vintersesongen 2024

Merk dere datoen 10.desember,dette er fristen for fordeling av hytter på fjellet vintersesongen 2024. I år fordeler vi hyttene på Venabygds fjellet og Nesbyen 10.desember for perioden uke 8. vinterferien til og med uke 13 og 14. som er påske. Husk også at søknadsfristen for jul og nyttårshelgen er 15.november. Bruk vårt elektroniske søknadskjema ved bestilling. Alle våre andre hytter er nå ledig for utleie uten søknadsfrist frem til 20.juni 2024

Utvendig

Vår nye hytte i Løkkevika

Nå har du mulighet til å leie vår hytte nr.2 i Løkkevika. Hytta er totalrenovert og fremstår som ny. Hytta er tilpasset mennesker med lettere funksjonshemning, men kan brukes av alle. Innvendig har vi alle moderne hjelpemidler et hjem har i dag. Stort bad, kjøkken med oppvaskmaskin, Internett tilkobling og TV. Hytta er vinterisolert og på ekstra kalde kvelder kan man tenne peisen for kos og varme. Du kan nå sette deg opp på ledige dager helt frem 20.juni 2024. Sjekk vår hytte kalender og bruk vårt elektroniske søknadskjema ved bestilling. Du er hjertelig velkommen til late dager i Løkkevika.

Høgåsen 96

Sjekk vår hytte kalender!

Vi har flere ledige dager for utleie på våre hytter både på fjell og ved sjø. Du kan nå sette deg opp på ledige dager på våre fjell hytter helt frem til 22.desember. Her er det "første mann til mølla" prinsippet som gjelder. På våre hytter i Løkkevika kan du sette deg opp på ledige hytter helt frem til 20.juni 2024. Ta en ekstra titt på vår total renoverte hytte nr. 2 i Løkkevika. Dette er en vinterisolert helårs hytte med enkel adkomst, tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelse, men kan brukes av alle.

Rondane

Viktig dato-20.august.

Dersom du ønsker og låne en av våre fjell hytter i høst er søknadsfristen for dette 20.august for perioden1.september til 22.desember. Husk også at søknadsfristen for perioden jul, nyttår, vinterferie og påske er 15.november. Våre hytter i Løkkevika har ingen søknadsfrist før 1.mai 2024, så her kan du sette deg opp på ledig plass fortløpende. Minner også om at hytte nr.1. og hytte nr.2 i Løkkevika er helårs hytter. Sjekk også vår kalender for Torrevieja her har du mulighet til å starte sommeren tidlig med fine vår dager i januar, februar og mars. Bruk vårt elektroniske søknadskjema ved bestilling.

løv - høst - høstløv - blad - blader - høstfarger

Søknadsfrist hytter.

Minner om at søknadsfristen for høstsesongen er 20.august. Dette gjelder perioden 1.september til 22.desember. Du kan bruke vårt elektroniske søknadskjema ved bestilling. Sjekk også vår hytte kalender du kan nå sette deg opp på ledige dager helt frem til 31.august.

Blomst

Hytte kalenderen er oppdatert

Fagforbundet Sarpsborg har fordelt hytter for sommersesongen 2023. Vår hytte kalender ligger nå ferdig oppdatert på vår hjemmeside. Du kan nå fritt velge dager frem til 25.september 2023. Det er fortsatt mange ledige dager i kalenderen til Løkkevika, Nesbyen og Ringebu. Kanskje finner du noen dager som passer for deg. Vær vennlig og bruk vårt elektroniske søknadskjema ved bestilling.

Høgåsen 96

Nye regler ved leie av hytter.

Ved leie av Fagforbundet Sarpsborg sine hytter vil det nå bli nye regler ved utleie. Avbestillings gebyret vi tidligere har hatt vil nå bli fjernet. Grunnen er at flere og flere bestiller hytte og reserverer for deretter å avbestille. Avbestillings gebyret har vært så lavt at mange synes dette er gunstig. Problemet for Fagforbundet er at vi ikke får leid ut hytta på kort varsel og taper på denne måten penger. Styret har derfor bestemt at all hytteleie betales fullt ut når man takker ja til hytte. Det vil si at avbestillings muligheten fjernes. Endringen trer i kraft 1.mai-2023.

Husk Søknadsfrister

Du kan nå sette deg opp på ledige datoer på alle våre hytter frem til 20.juni 2023. Sjekk vår hytte kalender og finn ledige dager. Minner også om at søknadsfrist for sommersesongen 2023 perioden:20.juni til 1.september er 1.mai.2023. Bruk vårt elektroniske søknads skjema ved bestilling.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?