Bli med på underskriftsaksjon for lovfestet rett til heltid

Hver femte medlem av Fagforbundet ønsker seg større stilling. Deltidsansatte sliter med å få boliglån, har manglende forutsigbarhet i hverdagen og dårlig pensjon.

12.08.2021

Nå kan du forhåndsstemme

Bruk stemmeretten. Fra 10. august kan du forhåndsstemme i kommunen din. Husk legitimasjon og hold avstand hvis det blir kø.

10.08.2021

Meklingen i Oslo kommune endte med minst 16 500 for alle

Etter 14 timers mekling på overtid er det enighet mellom Kommuneansattes Hovedsammenslutning (KAH), som forhandler på vegne LO-forbundene, og Oslo kommune i tariffoppgjøret. – Våre medlemmer får reallønnsvekst. Med et kronetillegg på minst 16 500 kr for alle medlemmer mener vi det er godt oppgjør, sier Roger Dehlin som leder Fagforbundet Oslo.

27.05.2021

Oslo kommune: 1200 medlemmer kan bli tatt ut i streik

25. og 26. mai er partene i lønnsoppgjøret i Oslo kommune kalt inn hos Riksmekleren. Hvis meklingen ikke fører fram tar Fagforbundet ut ca. 1200 medlemmer i streik fra 27. mai.

19.05.2021

Forhandlinger i Oslo kommune: KAH krever kompensasjon for fjoråret

-Vi ble hengende etter i 2020. Det må rettes opp i årets oppgjør slik at kommuneansatte ikke blir hengende etter, krever Roger Dehlin som leder Fagforbundet Oslo.

29.04.2021

Ferieleiligheten i Tyrkia

Aramis C-1 i Alanya

08.02.2021

- Jeg skal ta vaksinen og oppfordrer deg til å gjøre det samme

Fagforbundet anbefaler sine medlemmer å ta vaksinen mot covid-19. Massevaksinering er starten på slutten av pandemien. Bli med på laget og ta vaksinen.

22.01.2021

Fem dager, fem gratis webinarer

Fagforbundet Oslo inviterer alle medlemmer til fagforbundsuka fra 23. november til og med 27. november. Fem dager, fem gratis webinarer. Her har du oversikten.

19.11.2020

Alt om uravstemning i lønnsoppgjør

Det har vært uravstemninger i flere lønnsoppgjør og det er ikke alltid like enkelt å sette seg inn i alt som medlem. Dette er det aller viktigste du må vite og gjøre.

21.10.2020

Krever økte ubekvemstillegg for ansatte som er berørt av koronakrisen

Fagforbundet og KAH har stilt krav overfor Oslo kommune om økte ubekvemstillegg for ansatte i Oslo kommune som er berørt av koronakrisen. - De ansatte må få den anerkjennelsen de fortjener uansett stillingsstørrelse eller yrkesbakgrunn, sier Per Egil Johansen.

15.04.2020

Råd om forholdsregler knyttet til Koronaviruset

Her er oppdatert informasjon rundt Koronaviruset og status hos Fagforbundet Oslo.

10.03.2020

Glad for nei til SIAN på Deichmanske bibliotek

Deichman bibliotek gjorde det eneste riktige, og snudde. Det blir nei til SIAN på Deichman. - Vi er veldig glad for dette, sier Toril Høimyr, som er leder av Deichmanklubben.

04.03.2020

Informasjon om Koronaviruset

Informasjon om Koronaviruset for tillitsvalgte og ansatte i Oslo kommune. Fagforbundet Oslo oppfordrer alle til å følge rådene fra Folkehelseinstituttet.

03.03.2020

Stem for et trygt arbeidsliv!

Fagforbundet Oslo ønsker fire nye år med et rødgrønt byråd som samarbeider med Rødt. Bruk stemmeretten.

04.09.2019

Valgdagene

Har du spørsmål om valgdagene? Her finner du informasjon. Bruk stemmeretten og godt valg.

03.09.2019

Hvem har stemmerett?

Kommune- og fylkestingsvalg er forskjellig fra stortingsvalg. Mange flere har muligheten til å stemme. Vi gir deg oversikten.

03.09.2019

Du kan forhåndsstemme til 6.september

Nå er det mulig å forhåndsstemme. Fagforbundet Oslo anbefaler våre medlemmer å stemme på Arbeiderpartiet, SV eller Rødt. Bruk stemmeretten og husk legitimasjon.

12.08.2019

Visste du at du kan stemme fra og med 1. juli?

Dersom du ikke har mulighet til å stemme i den ordinære forhåndsstemmeperioden eller på valgdagen, kan du tidligstemme i Oslo rådhus mellom 1. juli og 9 august fra kl. 09.00-15.30.

11.07.2019

Forsterket varslingsrutiner

Regionstyret har vedtatt varslingsrutiner for hele regionen. – Alle ledd i Fagforbundet Oslo tar varsling på alvor og alle skal føle seg godt ivaretatt, sier Anna Elisabeth Uran.

23.04.2019

Vil hjelpe de som faller utenfor

Monika er stolt tillitsvalgt, brenner for Frivilligsentralen og ønsker å gjøre en innsats for samfunnet. Vi er glad for at hun er med på laget.

13.02.2019