Til hovedinnhold

Nyheter

Innsamlingsaksjon til UAWC

Innsamlingsaksjon til humantær hjelp i Gaza

Fagforbundet har startet en egen Gaza sulter-innsamling til UAWC, organisasjonen for småbrukere og fiskere, som arbeider både på Vestbredden og i Gaza. Fagforeninger, fylkeskretser, medlemmer og tillitsvalgte har samlet inn mer enn 1,9 millioner kroner. Situasjonen i Gaza, spesielt i nord, har utviklet seg til en enorm humanitær krise. Mangelen på mat og vann er ekstrem, og mange har ikke noe annet valg enn å ty til dyrefôr, ville urter og skadde hermetikkvarer for å overleve, forteller daglig leder for Union Of Agricultural Work Committees (UAWC), Fuad Abu Saif. ( tekst Sissel Fantoft, Norsk Folkehjelp) Fagforbundets Palestina-ambassadør i Buskerud oppfordrer de som ønsker å bidra til å støtte saken bruke Vippsnummer 818574.

Gratulerermeddagen

Gratulerer med dagen!

Gratulerer så mye med arbeidernes dag. De siste årene har vist oss hvor viktig det er å være organisert og stå sammen. Med en dyrtid og en arbeidsplass i stadig omstilling er det viktigere enn på lenge å ha noen som passer på at vi har gode arbeidsvilkår og en lønn å leve av. Vi står i startgropa til årets lønnsoppgjør, et lønnsoppgjør hvor Fagforbundets forhandlingsutvalg ikke vil gi seg før vi er fornøyde. Alene tigger vi, sammen forhandler vi. Sammen er vi sterke. Gratulerer så mye med dagen igjen. Heidi Engum, leder i Fagforbundet Vestre Viken.

Gratulerermeddagen

1.mai arrangementer.

Her er en oversikt over lokale 1.mai arrangementer.

Innkalling til årsmøte

Årsmøtet 2024

Det kalles inn til årsmøte 2024.

Invitasjon

Medlemstur for yrkesaktive

Valg

Valget 2023

Vi står foran et nytt valg og vi oppfordrer som alltid alle medlemmer til å bruke stemmeretten. I år er det kommune, fylke og kirkevalg. Dette er vår mulighet til å bestemme hvordan de neste fire årene vil påvirke livene våre.

Vi venter på etterbetaling og regulering av lønn.

Lønnsoppgjøret

De siste dagene har vi fått mange henvendelser angående etterbetaling og regulering av lønn. Dessverre har vi ikke fått noen dato av arbeidsgiver enda. Vi venter fortsatt på at andre avtaler enn vår skal bli ferdig forhandlet. Det pleier å utbetales oktober/november.

Nytt nummer!

Nytt mobilnummer.

Foreningen har fått eget mobilnummer. Det nye nummeret er 47518414

årsmøte

Innkalling til årsmøtet 2023

årsmøte

Kunngjøring av årsmøte 2023

Det avholdes årsmøte i Folkets hus 25. januar 2023 klokken 18:00 Saksliste og annen informasjon vil komme over nyttår. Frist for saker til årsmøte er innen midnatt søndag 08.01.2023

sekk og termos

3.advent quiz.

Vinneren av 2.advent quiz er Mette S.H. Til 3.advent lurer vi på: Fagforbundet er Norges største arbeidstakerorganisasjon. I høst nådde vi en milepæl. Hvor mange medlemmer har Fagforbundet? Frist 13.desember. Svar sendes til avd749.nestleder@fagforening.fagforbundet.no #sammenervisterke

Foredrag på Folkets Hus, Drammen

Medlemskvelder på Ringerike og i Drammen.

I forbindelse med Fagforbundsuka arrangerte foreningen to medlemskvelder.

Ann Cathrin Fure

Årets kollega 2022

30. november overrakte vi diplom, blomster og sekk til "Årets kollega 2022" til Ann Cathrin på Nyfødt intensiv på Drammen sykehus. Lederen av yrkesseksjon helse og sosial Lillian Einarsve delte ut prisen på vegne av de tre yrkesseksjonene.  Ann Cathrin beskrives som en kollega med stålkontroll på det meste som foregår administrativt og psykososialt på avdelingen. På en avdeling med mange store endringer har hun stått på for å bevare det gode i hverdagen for kollegaene sine. Hun er en som er alltid blid og imøtekommende og hjelper til med det som trengs. Takk for innsatsen i 2022.

sekk og termos

2. søndag i advent

Til 2.søndag i advent lurer vi på : På landsmøte i oktober ble det vedtatt noe som vil påvirke medlemmenes lønnslipp, hva var det? Svar sendes til avd749.nestleder@fagforening.fagforbundet.no innen 7.desember. Frank R ble vinner av quizen 1.advent. Svaret var ansatte i private barnehager som streiket og etter flere uker vant Fagforbundet frem og en anstendig pensjon skal innføres trinnvis.

Jubilantmarkering for 25 år i Fagforbundet og 40 år i LO for årene 2020,2021 og 2022.

Jubilantmarkering

Endelig kunne vi markere jubilantene våre igjen. Vi inviterte jubilantene fra 2020, 2021 og 2022som har 25 års medlemskap i Fagforbundet eller 40 år i LO. Det ble gjennomført to markeringer, en på Aass bryggeri i Drammen og en på Fengselet i Hønefoss. Det ble to veldig hyggelige og koselige markeringer av våre 25- og 40-års jubilanter!

Årets kollega 2022

Årets kollega 2022!

Årsmøte 2022

Kunngjøring av årsmøtet 2022

Fagforbundet Vestre Viken Avd.749 holder årsmøte digitalt på TEAMS onsdag 09.02.2022 kl.18.00. Saker til årsmøte må være styret i hende innen 24. januar 2022 send til: avd749.post@fagforening.fagforbundet.no HILSEN STYRET

Innkalling til årsmøtet 2021

Digitalt medlemsmøte

Vi planlegger et digitalt medlemsmøte i starten av juni. I den forbindelse ønsker vi innspill til temaer. Innspill ønskes sendt til vvhfpbfagforbundet@vestreviken.no

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?