Til hovedinnhold

Stafett for livet Trondheim 2022

Stafett for livet 2022

30.05.2022 av John Olav Berdahl
Sist oppdatert: 30.05.2022

Kreftforeningens Stafett for livet Trondheim er et 24-timers arrangement hvor deltakerne skal danne lag som gjennom et døgn skal holde en stafettpinne i bevegelse. Ikke for å løpe lengst og raskest, men å gå, løpe eller rulle sammen og med hverandre. Fighterne, de som har eller har hatt kreft, er stafettens æresgjester.  

Arrangementet foregår på Finalebanen og sykehusparken ved St. Olavs hospital fra lørdag 27. august kl. 12.00 til søndag 28. august kl. 12.00. Tiden fylles med stafett, underholdning, musikk og aktiviteter for alle aldre, mat og drikke og hundrevis av deltagere.

Kreftforeningens Stafett for livet har blitt arrangert i Norge siden 2017 og er den norske versjonen av Relay For Life. Stafetten på Finalebanen er en av 15 stafetter som skal arrangeres i Norge i år og den planlegges og gjennomføres av frivillige med støtte fra Kreftforeningen. Mange av de frivillige i stafetten i Trondheim har tilknytning til St. Olavs hospital, og er derfor noe av årsaken til at vi landet på å arrangere stafetten på Finalebanen i år. I tillegg fører valg av lokasjon til gode synergier som at vi kan involvere Vardesenteret, vi har fått lov til å låne lokalene i kantina på Laboratoriebygget og ikke minst at det også er lettere å invitere de som er inneliggende og kanskje ellers ikke hadde hatt anledning til å bli med på arrangementet. 

Håpet er at vi kan være med på å gjøre sykehuset og Finalebanen til en positiv arena og en arena for gode møter og samhold. Målet er å lage et meningsfullt og hyggelig arrangement hvor omsorg og støtte til alle som er berørt av kreft står i fokus.

Stafetten er også en fin måte å vise sitt engasjement for kreftsaken, eller man kan bruke det som teambuilding. Vi håper mange ansatte og pasienter ved St. Olavs hospital har lyst til å delta på et lag, som fighter eller bare være med oss i løpet av helgen.

Les mer her stafettforlivet.no

Vil du være med på Fagforbundets Lag , så meld deg på her innen 15 august. Post@fagforbundetstolav.no 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?