Til hovedinnhold

Hvor mange kan overnatte i hyttene? Hvilke fasiliteter har de?

Hytten på Liset og Hytte-1, -2 og -3 på Oppheim har har to soverom hver med tilsammen 4 senger fordelt på to etasjesenger. Hytte-4 på Oppheim har 8 senger fordelt på 4 soverom. Det er ikke tillatt med husdyr i Hytte-1.

30.12.2014
Sist oppdatert: 14.04.2021

På Liset er en av sengene er litt bredere og kan f.eks. brukes av 2 om man kan ligge litt tett. Sofaen på stuen kan slås ut til dobbelt sovesofa.

På Oppheim er det også mulig å ligge i enkel sofa på stuen og det er to løse madrasser i Hytte-4. 

Alle våre hytter har nå reiseseng for småbarn (60 x 120 cm) med 5 cm tykk madrass og “tisselaken”. Det er tips i bunnen av sengen som viser hvordan de settes opp og slås sammen. Vennligst ikke bruk makt! I Hytte-4 er det dyne som passer til slik seng, men ikke i de andre hyttene.

Det er dyner og puter nok til alle liggeplasser (unntatt barnesengene).

Alle hyttene har varmt og kaldt vann, WC, kjøkkenvask og håndvask. Hytte-1, Hytte-4 og hytten på Liset har dusj mens Hytte-2 og -3 har dusj i felles vaskehus på tunet på Oppheim. Alle hyttene har peis, TV og radio, kjøleskap, kaffetrakter og annet vanlig kjøkkenutstyr. Hytte-4 har oppvaskmaskon; i de andre hyttene er det å vaske opp for hånd.

På Oppheim har vi to robåter på Oppheimsvannet, se nærmere informasjon i artikkelen "Turforslag og aktiviteter". Se også vedlagte plakat vedr. fiske.

På Oppheim er det vaskemaskin og tørketrommel i vaskehuset. På Liset kan man bruke vaskemaskin på Liseth Pensjonat. Det må betales med poletter som man kjøper på pensjonatet.

Det  tilkommer ikke ekstra betaling for parkering, strøm, ved og båter eller for bruk av vaskemaskinen på Oppheim.

Se ellers egen artikkel om hva man trenger å ta med seg.

Med unntak av Hytte-1 (!) kan man ha med husdyr, men ta hensyn til allergikere slik at også de kan bruke hyttene. Hunder og katter må fortrinnsvis holdes i gang utenfor stue. Husdyr skal under ingen omstendighet opp i møbler og senger. Etter opphold med husdyr skal man også gjøre ekstra grundig reint slik at det ikke finnes dyrehår igjen.

Se artikkelen "Ekstraservice" vedr. skianlegg nær hytteanleggene.

 

Relaterte dokumenter:

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?