Til hovedinnhold

Første streikeuke er unnagjordt!

Kjære streikende. Da har vi holdt ut en uke i streik. Dere imponerer meg hver dag. Flott gjeng med entusiasme og stå-på-vilje.

04.06.2019
Sist oppdatert: 14.04.2021

De sist to dagene har det skjedd ting nesten hele dagen. Så mange besøk på våre stands at vi i ledelsen ikke helt har oversikten. Det er et bra uttrykk for en formidabel støtte. 

 

Vi har også stor støtte fra våre fagforeningskolleger på sykehuset, og deres sentrale organisasjoner. Alle de som ikke har den løsningen for 0-20%-stillingene som vi streiker for, støtter vår sak. Der er viktig for oss siden direktørene bruker «rettferdighetsprinsippet» mot oss.

 

Når vi i morgen er ferdig med fanemarkeringen i 15-16-tia, må vi regne med at det blir roligere og dermed litt «kjedeligere» framover. Da må vi i langt større grad stå for egen aktivitet. Alle kan tenke på og komme med forslag på aktiviteter framover.

 

Nå har vi etter hvert innarbeidet rutiner for et første oppmøte kl 07.00, og et andreoppmøte 08-08.30. Det fortsetter vi med ut uka. Så kan vi se på om våre streikepunkt skal fortsette som før, eller om vi skal endre litt strategi etter hvert.

 

Stå på fortsatt. Denne kampen skal vi vinne!

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?