Til hovedinnhold

Fem dager, fem gratis webinarer

Fagforbundet Oslo inviterer alle medlemmer til fagforbundsuka fra 23. november til og med 27. november. Fem dager, fem gratis webinarer. Her har du oversikten.

19.11.2020
Sist oppdatert: 26.11.2020

Yrkesseksjonene og ungdomsutvalget har gått sammen for å skape et bunnsolid digitalt tilbud til alle våre medlemmer i Fagforbundsuka. Temaene er varierte, spennende og lærerike. Vi ønsker alle medlemmer en flott uke.

Mandag 23. november: Webinar: Et inkluderende arbeidsliv og en fagbevegelse for alle?

{insert_ep_object templateName="image_center" profileId="" imageId="75538" description1="" description2="" href="" type="imageTemplate"}

Tidspunkt: Kl. 18.00-19.00.

Se webinaret i reprise: https://www.facebook.com/watch/?v=289943709042822

Facebook-arrangement: https://fb.me/e/1E0V2EVj2

Fagforbundet skal være en organisasjon som gjenspeiler medlemsmassen og samfunnet. Fagbevegelsen skal ha god kunnskap om det å jobbe i et mangfoldig arbeidsliv med inkludering og tillitsvalgte skal være sin rolle bevisst. Hvordan kan fagbevegelsen generelt og Fagforbundet spesielt bli mer relevant og inkluderende i forhold til medlemmer med minoritetsbakgrunn?

Det vil være korte innledninger etterfulgt av en paneldebatt. Tankesmien Manifest vil lede sendingen. 

Deltakere:

- Anita Rathore (bred erfaring fra mangfoldsarbeid blant annet fra flere styreverv og som ansatt i frivillig sektor).

- Iffit Qureshi (Stortyteller, documentary photographer, coach, artist, resercher, speaker and author).

- Farukh Qureshi (fagligpolitisk kandidat til stortingsvalget for Oslo Arbeiderparti)

- Berit Tevik (leder av Fagforbundet Barn og Oppvekst, Oslo.

 

Tirsdag 24. november: Webinar om ordningen Fagbrev på jobb

{insert_ep_object templateName="image_center" profileId="" imageId="75528" description1="" description2="" href="" type="imageTemplate"}

Tidspunkt: Kl. 12.00-13.00

Lenke: https://youtu.be/VgIvJz45hsE

Facebook-arrangement: https://fb.me/e/31x84WSLE

Helse- og omsorgssektoren har en høy andel ansatte uten formell kompetanse. Kommunene har et mål om å redusere denne andelen, og å øke andel ansatte med formell kompetanse. Det er et stort behov for fagarbeidere i sektoren i årene som kommer.

Fagforbundet og andre har gjennom bransjeprogrammet fått midler til å sette søkelys på ordningen fagbrev på jobb, gjøre denne kjent blant ledere og ansatte i kommunene og bidra til at det blir en attraktiv ordning som tilbys i alle fylker.

 

Onsdag 25. november: Webinar om LO Favør sin innboforsikring

{insert_ep_object templateName="image_center" profileId="" imageId="75529" description1="" description2="" href="" type="imageTemplate"}

Du har to muligheter til å bli med på webinaret. 

Tidspunkt og påmelding:

Kl 12:00 https://fagforbundet.provisoevent.no/fagforbundet/events/weblo/register

Kl 18:00 https://fagforbundet.provisoevent.no/fagforbundet/events/lofavor2/register

Facebook-arrangement: https://fb.me/e/lQV60CHsk

Norges beste innboforsikring. Historien om LOfavør begynte med et ønske om å ta vare på medlemmene også når de kom hjem. Allerede på 1960-tallet ble LOfavør Innboforsikring innført. Nå har vi gjort den enda bedre. Bli med på webinar om LOfavør sin innboforsikring.

 

Torsdag 26. november: Webinar: Norske hemmeligheter innenfor arbeidslivet

{insert_ep_object templateName="image_center" profileId="" imageId="75530" description1="" description2="" href="" type="imageTemplate"}

Tidspunkt: Kl. 16.00-17.00.

Lenke: https://vimeo.com/479759595 

Facebook-arrangement: https://fb.me/e/1JSV97lbR

Ungdomsutvalget i Fagforbundet Oslo inviterer til gratis foredrag med Cathrine Louise Finstad. Tema er norske hemmeligheter i arbeidslivet. Lenke blir publisert 19. november.

Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som kilde forteller Cathrine om hemmelighetene fra sjefens kontor, fra lunsjrommet og fra timene som glir forbi mellom klokka 8 og 16.

Cathrine er illustratør og dama bak kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER. Siden 2009 har hun samlet anonyme betroelser fra hele landet og vist dem fram som illustrasjoner på nettet eller i foredrag. Hemmelighetenes innhold varierer fra humor til alvor og er en god dose blanda drops fra virkeligheten!

 

Fredag 27. november: Workshop: Hverdagsmestring i koronaens tid

{insert_ep_object templateName="image_center" profileId="" imageId="75537" description1="" description2="" href="" type="imageTemplate"}

Tidspunkt: Kl. 12.00.  

Lenke: https://us02web.zoom.us/rec/play/kAr91q46FY6hKpxDeyfQDGo7Tm9mfrBRqbDfn2aiRHD8sjrzvalclu7RVgfMg2q4HEZTpc9zP1inzRTs._J6Feks7D25ER6Mz?startTime=1606298458000

Facebook-arrangement: https://fb.me/e/3G0HlqhGE

Hvordan kan du øke din energi og motivasjon med mental trening? Bli med på online workshop med mental trener Anniken Binz og lær hvordan du kan redusere stress, få tilbake motivasjonen og øke energien din.
 
I løpet av 1 time vil du bli innviet i følgende tema:
- Hjernetrening - Hvordan fungerer hjernen din og hvorfor skaper den trøbbel?
- Motivasjon - Hvordan sikre oss at vi bygger motivasjon i stedet for å ødelegge den?
- Selvledelse - Hvordan legge opp arbeidsdagen for minst mulig stress og best mulig resultat?
 
Du vil lære evidensbaserte mentale teknikker for å øke motivasjon og robusthet mot stress som du lett kan anvende i din egen hverdag. Workshopen vil inneholde refleksjonsoppgaver, så husk å ha penn og papir tilgjengelig.
 
Anniken Binz er mental trener, lederutvikler, samfunnsgeograf og mamma. Spesialområdet hennes er stressmestring,
noe hun har lang erfaring med. Med en variert karriere fra å jobbe som modell, å jobbe i humanitær sektor i Pakistan og som profesjonell B.A.S.E hopper, har hun de siste årene vært gründer, og jobber nå som kurs – og foredragsholder. Anniken formidler faglig tungt materiale på en lettfattelig og pedagogisk måte, og med sitt varme og engasjerende vesen er det en fornøyelse å delta på hennes kurs og foredrag..
;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?