Til hovedinnhold

Vellykket informasjonsmøte for hudpleie

NKHF i Fagforbundet arrangerte i begynnelsen av september et åpent informasjonsmøte for hudpleiebransjen i Fagforbundets lokaler i Oslo. Det ble et nyttig møte med mange spørsmål, og en kickstart på arbeidet videre for faggruppen.

16.09.2015 av Seksjon helse og sosial
Sist oppdatert: 15.02.2016

Til tross for strålende sol og en siste rest av sommervarme, var det mange som tok turen til Fagforbundets lokaler 8. september. NKHF i Fagforbundet hadde invitert ansatte, arbeidsgivere, ledere, selvstendige, leverandører, kursholdere og lærere for å samle flest mulig aktører i hudpleiebransjen. Norske Frisør- og Velværebedrifter(NFVB) i NHO var også invitert til å holde et innlegg på informasjonsmøtet.

Temaene som ble diskutert var blant annet hvorfor det er viktig at hudpleiebransjen organiserer seg og står samlet gjennom medlemskap i NKHF og NFVB, arbeidsvilkår og autorisasjon (beskyttet yrkestittel). NKHF i Fagforbundet fortalte om hvordan de ønsker å jobbe med disse viktige spørsmålene framover. 

På agendaen sto også presentasjon av den nye faggruppen for hudpleie, som består av Anne Holmstrøm, Kari Tveranger, Randi Louise Hegg Iversen, Laila Elisabeth Fure, Vibeke Dahl og Lobna El-Masrouri. Dette er dyktige og engasjerte personer med lang erfaring fra hudpleiebransjen. Faggruppen skal jobbe med viktige spørsmål innen hudpleieyrkene og hudpleieutdanningen for å gi yrkesfaglige tilbud og utviklingsmuligheter til medlemmene. Det er derfor viktig at alle som er opptatt av hudpleiebransjen melder inn saker til faggruppen. Målet er at medlemmene skal ha det bra på sin arbeidsplass, og faggruppen vil dermed fungere som et påvirkningsorgan i Fagforbundet.

Ansatte og enkeltpersonforetak i hudpleiebransjen kan melde seg inn i Fagforbundet. For å bli medlem i NKHF, må du legge ved dokumentasjon på gjennomført hudpleieutdanning. Meld deg inn her.

Det vil bli arrangert flere informasjonsmøter om hudpleie rundt omkring i landet. Neste møte blir mandag 19. okober i Trondheim. Følg med på denne siden for informasjon om når det blir møte i nærheten av der du bor.

Last ned brosjyre

Se Powerpoint fra møtet

 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?