Bli faggruppemedlem!

Fagforbundet skal oppnevne nye medlemmer i mange av faggruppene våre i høst. Hvis du er interessert i muligheten til å samarbeide med Fagforbundet om saker du mener vi bør jobbe med for nettopp din yrkesgruppe, bør du lese videre.

06.10.2021

Gratis kurs i teori til fagprøven i gjenvinningsfaget

Er du teknisk interessert og miljøbevisst? Har du lang erfaring fra renovasjon, deponier eller gjenvinningsbedrifter? Da kan fagbrev som gjenvinningsoperatør være noe for deg!

02.09.2021

Klagene har falt med 95 prosent etter Veireno: – Ligg unna søpla vår, Høyre

Etter to år er søpla i Oslo nesten friskmeldt. Fagforbundets tillitsvalgte i renovasjonen reagerer kraftig på Høyres forslag om å sette søppelhentinga på anbud igjen, skriver Dagsavisen.

03.01.2019

Nå kjører Kragerø kommune søpla selv – og innbyggerne får 14 prosent lavere renovasjonsgebyr

– Skremselspropagandaen har på ingen måte slått til. Det fastslår ordfører Jon Blikra i Kragerø. I år får innbyggerne 14 prosent lavere renovasjonsgebyr.

Kommunene overtar avfallshåndtering og renovasjon etter konkurs

Brorparten av kommunene som ble rammet av konkursen i avfallselskapet RenoNorden har selv overtatt driften. Fagforbundets leder Mette Nord kaller det en seier i dagbladet.no.

14.06.2018