Til hovedinnhold

Nyheter

Delta i styrevalget 2022 i Posten og Bring

Styrevalget i Posten Norge avholdes i perioden 11.-20. mai. Fagforbundet Post og finans stiller liste sammen med de andre forbundene i LO. Den heter «LO-forbundene i Posten og Bring» Det er viktig at du stemmer på denne lista for at dine tillitsvalgte skal bli representert i styret.

Tariffoppgjøret er i gang

Tiden har kommet for lønnsoppgjørene i virksomhetene i Fagforbundet Post og finans. Som alltid har vi fått mange og gode innspill i tariffdebatten i forkant av oppgjørene. De viktigste innspillene har dreid seg om lønn, hjemmekontor og kompetanse. Det tar vi med oss inn i forhandlingene, sier Gerd Øiahals, leder for Fagforbundet Post og finans.

LO Favør utvider Innboforsikringen

LO Favør Innboforsikring utvides til å omfatte innbo og løsøre for flyktninger medlemmene tar inn i egen bolig.

Kollektive forsikringer for 2022

I slutten av november fornyes LOfavør reiseforsikringen som medlemmene i Fagforbundet Post og finans har i Fremtind forsikring.

Feriehjem - søknadsfrister 2022

Her er søknadsfristene for leie av hytter og leiligheter i 2022 - søknader kan legges inn i bookingsystemet Cabin Web fra 1. september. For Spania-leilighetene kan det søkes fra 11. oktober.

Lene Martinsen

Hytter og leiligheter til sommerferien 2021

Ønsker du en hytte ved sjøen eller på fjellet, eller en leilighet i Oslo eller Svolvær til sommeren? Søknadsfristen er 20. april 2021

Mennesker i krise og sorg

Manglende trekk for Fagforbundet Post og Finans på marslønn

Vår leverandør rakk dessverre ikke å få sendt over fil med trekk for Fagforbundet Post og Finans denne måneden. Dette skyldes tilpasninger og overføring til nytt system.

Ledersamling på Storholmen 10

Nytt hyttebookingssystem åpner 1. februar

Det nye hyttebookingssystemet åpner mandag 1. februar kl 09.00.

Nytt medlemsnummer og innlogging for Post og finans-medlemmer

Vi er nå flyttet over i samme medlemssystem som resten av Fagforbundets medlemmer. Dette medfører noen endringer for deg som medlem:

Kompetanse med på jobben

Stipendordninger Fagforbundet Post og finans

Studerer du eller vurderer å gjøre det? Nå nærmer det seg søknadsfrist for stipender.

Webinar med HELP advokatforsikring for medlemmer

De neste fire tirsdagene har advokatene i HELP gratis webinar for medlemmer. Hvert webinar har ett tema.

Forsikring – Priser i 2021

LO-kongressen blir spennende med flere kontroversielle saker, mener Gerd Kristiansen.

LOfavør Reiseforsikring digitaliserer utsendelsene

I tråd med LOfavørs visjon om å bidra til bærekraft og å velge kostnadseffektive løsninger, avslutter de dobbelteksponering av informasjon i form av papirutsendelser.

Lene Martinsen

Hyttebookingsystemet stenger fra 11. desember 2020 til 1. februar 2021

Bookingsystemet skal byttes ut med et nytt og oppdatert system. For å få over alle data og bestillinger må vi stenge hyttebookingen i en periode.

Ledersamling på Storholmen 10

Søknadsfrist feriehjem 20. november 2020

Det er viktig at alle stemmer i valgfagforbundet et av nytt konsernstyre, sier leder av Fagforbundet Post og finans, Gerd Øiahals

Flertall sa ja til lønnsoppgjøret i Posten

Et flertall av Fagforbundet Post og finans sine medlemmer har sagt ja til årets lønnsoppgjør i fire av de fem avtaleområdene i området. Dermed er oppgjøret samlet sett vedtatt. Samtididig var det et markant antall medlemmer som ikke var fornøyde med oppgjøret og stemte nei.

Bra resultat i Bring Warehousing AS

Lønnsoppgjøret for Bring Warehousing AS er i havn. Partene ble enige om Det en økning på kr kr 4.000.- i året, inkludert tilleggene i A-delsforhandlingene mellom LO Stat og Spekter.

Ann_090909_246x365_HELSE_L

2020 Bring Transportløsninger AS er i havn

Fagforbundet Post og finans og Bring Transportløsninger er enige om følgende i årets lønnsoppgjør: Det gis et generelt tillegg på kr 2 925 pr. år for ansatte på timelønn eller månedslønn.

Gerd Øiahals, leder av Fagforbundet Post og finans, er klar for at postansatte kan overta nye oppgaver under koronakrisen.

Bra resultat i Bring Home Delivery AS

Lønnsoppgjøret for Bring Home Delivery AS er i havn. Partene ble enige om en økning på kr 2,40 pr. time. Det vil si kr 4.680 i året.

Kompetanse med på jobben

Stipendordninger

Studerer du eller vurderer å gjøre det? Nå nærmer det seg søknadsfrist for høstens runde med stipender.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?