Til hovedinnhold

Nyheter

Illustrasjonsfoto.

Søk opptak til vårt studietilbud innen ledelse og digitalisering

I samarbeid med Høgskolen i Innlandet tilbyr Fagforbundet studieåret 23/24 studiet ledelse og digitalisering. Studiet passer for deg som er interessert i digitale prosesser, og hvilke implikasjoner, muligheter og utfordringer digitalisering har for ledelse og arbeidsliv. Du må være medlem for å kunne delta på dette studiet.

Fagforbundets lederkonferanse

Modig ledelse – meld deg på Fagforbundets konferanse i Kristiansand 7. og 8. juni

Fagforbundet - yrkesseksjon kontor og administrasjon - arrangerer konferanse! I år avholdes konferansen med lokal forankring på det vakre Sørlandet. Konferansen vil omhandle psykologisk trygghet, håndtering av seksuell trakassering på arbeidsplassen, og ivaretakelse av deg som leder. I tillegg vil vi diskutere leders betydning i konkurransen om vår fremtidig arbeidskraft og hvordan inkludere og beholde folk som faller utenfor dagens arbeidsliv.

Ida Amalie Onstad kåret til en av fremtidens ledere kommune-Norge.

Kåret til en av fremtidens ledere kommune-Norge

Ida Amalie Onstad er stolt medlem av Yrkesseksjon for kontor og administrasjon og hun er valgt som en av «Fremtidens ledere i kommune- og helse-Norge 2022».

Kåring av framtidas unge ledere i kommune-og helsesektoren

Snart går fristen ut; Bli med å kåre årets ledere!

Vi trenger din hjelp til å kåre årets ledere 2022 i kommune- og helse Norge! De fem beste kandidatene vinner deltakelse på det anerkjente Solstrandprogrammet Accelerate til høsten 2022. Fristen 08.april 2022.

KIFO rapport 2022:1

Vi er ikke de som klager høyest!

Se lanseringen av rapporten «VI ER IKKE DE SOM ROPER ELLER KLAGER HØYEST - Tanker om arbeidsmiljø og ny organisering blant fellesrådsansatte i Den norske kirke".

kampanje 2022

Siste mulighet til å nominere fremtidens ledere i kommune- og helse-Norge!

Siste mulighet til å bli med på å kåre fremtidens ledere i Kommune- og Helse-Norge 2022! På fredag går fristen ut! Hjelp oss med kåringen!

Det nyvalgte Pensjonistutvalget i Fagforbundet

Mange vil bli bedre i ledelse og digitalisering

Å leve arbeidslivet digitalt er den nye normalen for mange, og behovet for digital kompetanseheving er stort. Over 600 søkere kjempet om 100 studieplasser på Fagforbundets ferske videreutdanning i ledelse og digitalisering, skriver Fagbladet

Meeting online, job or education. Remote working from home. Workplace in home office with PC, devices and gadgets. Concept of distance learning, isolation, female business, shopping online, conference.

Hjemmekontor - mens vi venter på ny forskrift

Regjeringen arbeider med en ny forskrift om arbeid fra hjemmekontor. I påvente av den, har Arbeids- og sosialdepartementet gitt ut et notat som klargjør noen av de rettslige rammene rundt hjemmekontor begrunnet i smittevernhensyn.

Jan Davidsen og ordfører i Trondheim, Rita Ottervik, mener de har vist at rødgrønn politikk duger. Men begge vil ha mer drahjelp fra regjeringa for å skape aktivitet og arbeidsplasser i kommune-Norge.

Stor interesse for etter- og videreutdanning

Stadig flere ser verdien i å ta faglig påfyll. Studiet ledelse og digitalisering på oppdrag fra Fagforbundet fikk 627 søkere til 100 studieplasser.

Digitalt ledertreningsprogram 2021

Vi tenker nytt og tilbyr et spennende og praksisnært program for ledere med personalansvar.

Siste frist for å søke!: Digital videreutdanning innen organisasjon og ledelse

Fagforbundet tilbyr sine medlemmer videreutdanning innen organisasjon og ledelse i samarbeid med Høgskolen i Innlandet for studieåret 2020/2021. Studiet gir 30 studiepoeng og er et gratis studietilbud for medlemmer. Søknadsfrist 15. juni!

Fagforbundets leder Mette Nord

Fagforbundet krever at Nav-ansatte i førstelinjen blir definert som «samfunnskritisk funksjon»

I et brev som ble sendt til Arbeids- og sosialdepartementet på torsdag, skriver Fagforbundet og Fellesorganisasjonen at Nav-ansatte må få et tilstrekkelig vern for å utføre sine samfunnskritiske oppgaver.

presse_Geir_Mosti_2

Fagprat; et helt nytt medlemstilbud!

Fagprat er en ny Podcast som tar for seg ulike temaer knyttet til Fagforbundets fag- og yrkesområder. Hør på episoden om vårt etterspurte ledertreningsprogram eller hva med en episode om ungdomshjernen?

Fikk du ikke med deg Svart økonomikonferansen 4. februar 2020? Se konferansen på YouTube!

Konferansen var fulltegnet og vi hadde mange på venteliste. Dersom du ikke fikk plass, men kunne tenkte deg å se konferansen, så kan du se hele konferansen på Youtube.

Nav-ansatte har hatt en tøff høst: -Mange tror at de ansatte ikke kan jobbene sine

Etter en turbulent høst hos NAV opplever ansatte at innbyggerne ikke har tillit til de ansatte. Som hovedtillitsvalgt er Arne Hernes opptatt av at de gode historiene også må få oppmerksomhet, da de aller fleste får god hjelp av NAV ansatte.

Ledertreningsprogram for ledere uten personalansvar

Er du fagleder, gruppeleder eller har en annen type lederstilling uten personalansvar? Da kan du søke på Fagforbundet ledertreningsprogram for ledere uten personalansvar. Programmet går over tre samlinger og er utviklet og gjennomføres i samarbeid med det anerkjente konsulentselskapet Administrative forskningsfond (AFF). OBS: Søknadsfristen er 08. september.

Kjellfrid Blakstad, leder SHS

Fagforbundets ledertreningsprogram for ledere med personalansvar

Fagforbundet kjører ny runde med ledertreningsprogram for ledere med direkte personalansvar! Ønsker du å videreutvikle deg som leder? Har du behov for faglig påfyll og for å få utvidet ditt nettverk? Ønsker du en utviklingsarena hvor du kan jobbe med nettopp dine utfordringer? Da bør du bli med på Fagforbundets lederutviklingsprogram. Programmet er utviklet og gjennomføres i samarbeid med AFF. Bli med på utviklingen!

Bli med på Pride-paraden 22. juni!

Hver grunn til å la være, er en grunn til å delta. Bli med på feiringen for en som ikke tør eller kan! Mangfold Samhold Kjærlighet.

Gerd Eva Volden sitter i Fagforbundets arbeidsutvalg til nytt AU er valgt.

Podcasten Brobyggerne er ute med ny episode om å lykkes

Frode og Frode, som lager podcast for LO Ingeniør, har møtt Ingebrigt Steen Jensen - fra Stabæk fotball - for å snakke om hva som kjennetegner de som lykkes.

Leder for yrkesseksjon Kontor og administrasjon om viktigheten av mangfoldsledelse

Trond Finstad, leder for Yrkesseksjon kontor og administrasjon og medlem av Fagforbundets arbeidsutvalg, deltok på Standard Norges frokostarrangement "Standard morgen". Her snakket han om viktigheten av mangfoldsledelse og om hvorfor standarden for ledelse av mangfold er et godt verktøy for både ledere og tillitsvalgte. Du kan lese utdrag fra innlegget under.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?