Fagforbundet planlegger familieleir sommeren 2021!

Vi følger opp tidligere års suksess med to leirer fylt av aktiviteter for barn og voksne. Begge leirene blir i år på Haraldvollen Leirskole i Målselv kommune i uke 30 og 31.

Glimt fra familieleiren på Haraldvollen august 2019

Fagforbundet og Framfylkingen arrangerte familieleir på Haraldvollen leirskole i Målselv kommune i Troms. Her har samhold, omtanke og solidaritet stått i fokus.

Velkommen til Haraldvollen!

Da er vi klare for årets leir i nord, en flott bukett med spente leirledere som venter på en gjeng med enda mer spente leirdeltakere.

Glimt fra familieleiren på Ringsaker i 2019

Hvert år lager deltakerne på mediagruppa en bildekarusell som vises på avslutningen av leiren. Her er årets utgave. Enjoy!

Familieleir – moro fra morgen til kveld!

For sjette år på rad arrangerer Fagforbundet og Framfylkingen familieleir på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole på Ringsaker. 60 barn og 53 voksne er med på fem dager med masse aktiviteter og hyggelig samvær.

HURRA, det er familieleir!

Denne uka var 114 voksne og barn samlet på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole i Ringsaker på Fagforbundet familieleir. Leiren er et tilbud til medlemmer i Fagforbundet.

Fantastisk familieleir for Fagforbunds­medlemmer

Denne uka arrangerer Fagforbundet og Framfylkingen familieleir for femte år på rad. 109 store og små deltagere reiser fra land og strand for å ha en fantastisk ferieuke på Arbeiderbevegelsens folkehøyskole på Ringsaker.

Musespist familieleir

Tirsdag 27. juni var det teater på leiren. Barna var veldig engasjerte og likte godt forestillingen.

Spørsmål og svar om leir

Her vil vi prøve å svare på mulige spørsmål fra deg som lurer på hvordan du melder deg på, hvilken leir du kan melde deg på, hvordan det er på leir og så videre. Les denne, og send en e-post hvis du lurer på noe mer.

Bli hørt

Det er viktig for alle å bli hørt. Så hva gjør du når ingen hører etter?