Fagforbundsuka – La flere bli en del av fellesskapet

I mai 2020 laga vi en tekst til Oss tillitsvalgte med overskrifta «Medlemmene ekstra viktige i en unntakstilstand».

Torsdag, 24. Juni 2021

Topper vervemål – gir æren til plasstillitsvalgte

Både Fagforbundet Barn og Oppvekst Oslo og Fagforbundet Lillestrøm har vervet flere enn de hadde satt som mål i 2020. Leder i Oslo, Berit Tevik, og leder i Lillestrøm, Iren Bekkevold Berg, gir æren til de plasstillitsvalgte.

Torsdag, 10. Desember 2020

Fagforbundet kaprer stadig flere med høyere utdanning

I januar 2020 startet LO sammen med elleve forbund verve- og organisasjonskampanjen «LO for alle». Målet er å verve og beholde flere med høyere utdanning. Og til tross for koronapandemien er arbeidet godt i gang.

Onsdag, 2. Desember 2020

Verv en – få to

Nå blir det enklere å sikre seg de aller flotteste vervepremieneI I Fagforbundsuka 23.-29. november får du doble vervepoeng ved verving av yrkesaktive medlemmer som er vervet denne uka. Se vervepremiene!

Torsdag, 12. November 2020

Fagforbundet Ung verver rekordmange studenter

– Jeg tror hele organisasjonen har noe å lære av hvordan ungdommen har jobbet med dette, sier studentansvarlig og nestleder i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira.

Fredag, 18. September 2020

Åpner dørene for tillitsvalgte i fagforbundsuka

Fagforeningene har måttet tenke annerledes for å få gjennomført fagforbundsuka i juni. Fagforbundet Trondheim åpner dørene for at over 250 tillitsvalgte skal få komme innom for en prat og få materiell slik at de skal kunne verve på arbeidsplassene sine.

Mandag, 15. Juni 2020

Fagforbundets medlemmer kan få lavere rente gjennom LOfavør

Uansett om du skal kjøpe bolig for første gang eller om du allerede har eid boligen din en stund er det lurt å sjekke at du får en så gunstig rente som mulig. LOfavør har forhandlet boliglånsrente for deg!

Mandag, 15. Juni 2020

I fagforbundsuka i juni må vi tenke nytt

Stolte tillitsvalgte i Fagforbundet skal gjennomføre fagforbundsuka i juni, selv om det vil kreve avstand i respekt for alle smittevernstiltak. Her er lista med tips til digitale aktiviteter fra forbundets organisasjonsavdeling.

Fredag, 15. Mai 2020

Tips til Fagforbundsukene 2020

Fagforbundsuker blir det også i 2020, i uke 26 og 48. Hovedmålet er som alltid at Fagforbundet skal være synlig, nær og stolt. Både medlemmer og ikke-medlemmer er målgruppe når Fagforbundet kommer på besøk.

Torsdag, 14. Mai 2020

Medlemmene ekstra viktige i en unntakstilstand

Fagforbundet sine medlemmer står bokstavelig talt midt i stormen i den nasjonale og globale krisen vi er i. Koronapandemien har snudd opp ned på både privatliv og arbeidsliv. Mange kjenner på frykt for egen helse, og frykt for nære og kjære har vært til stede samtidig som arbeidshverdagen er blitt en helt annen.

Onsdag, 6. Mai 2020

Skriv ut og del Fagforbundets takkeplakater!

Mange av våre medlemmer gjør en ekstra innsats i disse dager. De fortjener ros og takk for det de gjør. Del plakatene på Facebook og skriv ut og heng opp på oppslagstavla på jobben din.

Torsdag, 2. April 2020

Stipendordningen er blitt enda bedre!

Gode nyheter for medlemmer som vil søke om støtte til etter- og videreutdanning: Maksimalsatsen på Fagforbundets stipend er økt fra 12 000 til 15 000, med virkning fra 1. januar 2020.

Onsdag, 29. Januar 2020

Se Fagforbundets splitter nye fiskefilm!

Er du en liten fisk i arbeidslivet? Se hva du må gjøre for å bli hørt! Den nye animasjonsfilmen til Fagforbundet skal gå på youtube og kinoer i jula. Den funker for alle i alderen 0-100 år!

Fredag, 13. Desember 2019

Her er Fagforbundets nye studentkontakter!

Visste du at Fagforbundet nå har egne studentkontakter spredt rundt på høgskoler og universiteter over hele landet?

Onsdag, 23. Januar 2019