Nyheter

Kurs om håndtering av tekstiler på institusjoner

Tekstiler som brukes i helseinstitusjoner kan være samlingspunkt for sykdomsfremkallende mikrober, og kan derfor føre til at smitte sprer seg. I dette gratis nettkurset lærer du hvordan du skal håndtere rene og urene tekstiler riktig.

Kurs om yrkesrelaterte hudplager

Temaet yrkesrelaterte hudplager er noe mange yrkesgrupper opplever. Mange sliter med hudplager i arbeid, når det faktisk er mulig å forebygge dem. Med riktige arbeidsmetoder og kunnskaper rundt temaet vil vi unngå de fleste feilene som blir gjort, og vi vil beholde huden frisk på jobb.

Smitteforebyggende renhold

Nå er tiden inne for å øke fokuset på hygiene i utførelsen av det daglige renholdet. Hva betyr smitteforebyggende renhold? Hva må du som renholder kjenne til i den sammenhengen? Hvordan kan du sikre både deg selv og omgivelsene mot smitte?

Håndhygiene

I dette kurset vil du få en innføring i riktig håndhygiene. God håndhygiene kan i stor grad forebygge infeksjoner hos pasienter og ansatte, da det hindrer spredning av sykdomsfremkallende mikroorganismer og reduserer risikoen for at pasienten får en infeksjon.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?