Til hovedinnhold

Nyheter

Fagforbundet har vært i dialog med Anders Melling Øiehaug, som er 110 operatør (Bilde)

Yrkesprofilen 110-operatør

Fagforbundet har vært i dialog med Anders Melling Øiehaug, som er 110 operatør (Bilde)

Yrkesprofilen - IKT medarbeider (Lærling)

Fagforbundet har hatt en hyggelig prat med 2 av våre våre studentmedlemmer, Kevin Fosse og Jørgen Ruud som er henholdsvis 1. og 2. års lærlinger ved It-avdelingen i Porsgrunn kommune.

Yrkesprofilen – YME tilrettelagt arbeidstilbud

Yrkesseksjon helse og sosial har vært i dialog med Fagforbundets medlemmer, Stine Cecilie Strange Sørhaug og Beate Østad Haugen på YME, som er et tilrettelagt arbeidstilbud i Sandefjord kommune.

Yrkesprofilen – Badebetjent / livredningsinstruktør

Yrkesseksjon kirke, kultur og oppvekst har vært i dialog med Fagforbundets medlem Anette Christensen, som er badebetjent og livredningsinstruktør innenfor virksomhet kultur, idrett og fritid i Larvik kommune.

Yrkesprofilen - Driftsleder vaskeri

Yrkesseksjon samferdsel og teknisk har vært i dialog med vårt medlem Kay Roger Bjørnsti, som er driftsleder på vaskeriet i Skien Kommune.

Yrkesprofilen - IKT medarbeider (Lærlingen)

Fagforbundet har hatt en hyggelig prat med 2 av våre våre studentmedlemmer, Kevin Fosse og Jørgen Ruud som er henholdsvis 1. og 2. års lærlinger ved It-avdelingen i Porsgrunn kommune.

Yrkesprofilen – Helsesekretær

Fagforbundet har vært i samtale med vårt medlem Monika Eiane-Nilsen som er Helsesekretær ved Herøya legesenter i Porsgrunn, på selveste Helsesekretærenes dag 01.02.2021! Gratulerer med dagen!

Yrkesprofilen – Dokumentforvalter / Arkivar

Yrkesseksjon kontor og administrasjon har vært i samtale med vårt medlem i Fagforbundet, Merethe Skatrud, som er Dokumentforvalter i Horten kommune.

Yrkesprofilen - Byggesaksbehandler

Yrkesseksjon kontor og administrasjon har vært i dialog med vårt medlem, Bente Sjåberg, som er byggesaksbehandler ved Virksomhet Byutvikling i Porsgrunn kommune.

Yrkesprofilen – Renholder på operasjon

Yrkesseksjon samferdsel og teknisk har vært i dialog med Gunn Torild Hansen, som jobber som renholder på operasjon ved Sykehuset i Vestfold.

Yrkesprofilen - Enhetsleder ved kulturhuset 37

Yrkesseksjon kontor og administrasjon har vært i dialog med Fagforbundets medlem, Raymond Johnsen som er Enhetsleder ved Kulturhuset 37 i Horten kommune.

Yrkesprofilen – Administrasjonskonsulent ved Servicesenteret

Fagforbundet har vært i dialog med Vibeke Nedrebø, som arbeider som Administrasjonskonsulent ved Servicesenteret i Porsgrunn kommune

Yrkesprofilen - Skolesekretær

Fagforbundet har vært i dialog med Susan Bakaas som er Skolesekretær ved Sauherad Barne-og ungdomsskoleskole i Midt-Telemark kommune.

Yrkesprofilen - IKT-lærling

Fagforbundet har snakket med Kevin Fosse  og Marcus Nystrand som er lærlinger ved It-avdelingen i Porsgrunn kommune.

Yrkesprofilen - Assistent i skolen

Fagforbundet har vært i dialog med Sonja Drevsjømoen som er assistent ved Melsom skole i Sandefjord kommune.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?