Derfor valgte jeg yrket mitt (video)

Vi tok en prat med seks unge som alle vil snakke varmt om yrket sitt.

Kjemiprosess - et kanonbra fag

Vi har valgt et kanonbra fag som få har hørt om. De tre ungdommene vi møter på standen til visningsfaget kjemiprosess under Yrkes-NM er skjønt enige om at de har truffet blink i yrkesvalget sitt.

Yrkesfaglærernes mangfoldige kompetanse

Høyskolen i Oslo og Akershus inviterte til fagdag for å belyse yrkesfaglæreres mangfoldige kompetanse

Oppland imponerte i Skole-NM

Hjemmefavorittene, Opplands vordende helsefagarbeidere, vant salen fra første stund da de inntok scenen på Lillehammer.

Bruser av selvtillit i Skole-NM

Det var en gang tre bukker som alle hette Bruse... Leken er i gang på konkurransescenen til barne- og ungdomsarbeiderfaget under årets Skole-NM på Lillehammer.

Hederlig fjerdeplass i Yrkes-EM

Helsefagarbeideren Celina Sørensen Tollefsen kom på fjerdeplass i faget sitt under yrkeskonkurransene i EM i Gøteborg kveld.

I storform i Gøteborg

Fredag startet Celina Sørensen Tollefsen med sin første sykehusoppgave. Publikum kunne se en nøyaktig, blid og godt forberedt deltaker på scenen i Gøteborg.

Celina godt i gang i EuroSkills

Europamesterskapet i yrkesfag i Gøteborg er gang. Celina Sørensen Tollefsen fra Harstad er Norges håp i helsearbeiderfaget.

Ble norgesmestre i barne-og ungdomsarbeiderfag

Vinnerne av Yrkes-NM for barne- og ungdomsarbeidere heter Silje Marie Olaussen og Madelen Nilsen - Fagforbundet gratulerer!

Celina ble norgesmester i helsefag

Helsefagarbeider Celina Sørensen Tollefsen fra Harstad stakk av med førsteplass under Yrkes-NM. Fagforbundet gratulerer!

Yrkes-NM: Finalefeber i Bergen

Brann er i finalen, ølglassene heves - og en mann går i gulvet. Spenningen stiger i Yrkes-NM i Bergen. Finalen er i gang for helsefagarbeiderne.

Statsministeren besøkte Yrkes-NM

Erna Solberg tok seg god tid på Yrkes-NM i Bergen i dag. Fagforbundet snakket med henne om betydningen av å satse på yrkesfag (video).

Blir hun Norges beste helsefagarbeider?

19 år gamle Marie Nesheim Sikkerbøl er med i kampen om gullet under Yrkes-NM i Bergen.

Silje og Madelen er i gang

Vinnerne av fylkesmesterskapet for barne- og ungdomsarbeidere i Hordaland heter Silje Marie Olaussen og Madelen Nilsen. Nå er det NM som gjelder. De er godt forberedt.

Fra åpningen av Norgesmesterskapet for barne- og ungdomsarbeiderfaget

Barne - og ungdomsarbeidere møtes i Bergen i denne uka for å konkurrere om hvem som er best i landet i sitt fag.

Vil møte alle med et smil

Ungdom som utdanner seg til yrkesfag møtes i Bergen denne uka til konkurranse om å bli landets beste i sitt yrke.

Rollemodeller i Yrkes-NM

Det er i Bergen det skjer denne uka. Ungdom som utdanner seg til et yrkesfag møtes til konkurranse om å bli landets beste i sitt yrke, deriblant to barne- og ungdomsarbeidere fra Nord-Trøndelag.

Fra fylkesmesterskapet i Sør-Trøndelag

Sør-Trøndelag har gjennomført fylkesmesterskapet i barne- og ungdomsarbeiderfaget

Fylkesmesterskapene er i gang rundt om i landet

Er du eller skal du bli Barne- og ungdomsarbeider eller Helsefagarbeider? Ta kontakt med fylkeskretsen for å høre om du kan delta.

Fagbrevets betydning i barne- og ungdomsarbeid

FAFO inviterer til frokost med rapportlansering onsdag 20. januar i Oslo

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?