Til hovedinnhold

Marinas beste vervetips

Marina Milekic, frisør og hovedtillitsvalgt ved Cutters Bekkestua.

Marina Milekic, frisør og hovedtillitsvalgt ved Cutters Bekkestua. (Foto: privat)

Marina Milekic har vært frisør i over 20 år, og har vært tillitsvalgt hos frisørkjeden Cutters de siste fem årene. Hun er kjent for å være en dyktig verver, så her får du hennes fem beste vervetips:

25.04.2024 av Martine Grymyr
Sist oppdatert: 29.05.2024

  1. 1. Vi må være stolte av ordet tillit, og vi må være stolte av tittelen tillitsvalgt. Jeg er stolt over å ha den.

  2. Jeg vil anbefale alle tillitsvalgte å lese bøkene Go Pro av Erik Worre og Building an Empire av Brian Carruthers. Disse bøkene vil påvirke måten du tenker på og hjelpe deg å tenke annerledes om hvordan du verver nye medlemmer.

  3. Som tillitsvalgt må du ha full kunnskap om alle fordelene som kan interessere et nytt medlem. Vi må utdanne oss godt før vi begynner å snakke om hvorfor det er viktig å være medlem i fagforeningen.

  4. Vi må være klare til å kontakte våre fagforeningsmedlemmer på telefon, tekst, SMS eller e-post. Vi fikk medlemmer fordi de tok oss på ordet da vi fortalte om alle fordelene, og da må vi som representanter for Fagforbundet følge opp i ettertid.

  5. Det viktigste er at vi må huske at mennesker før oss, mange, mange generasjoner har kjempet for å ha alt vi har i dag. Jeg setter stor pris på det.

Og til slutt vil jeg si at vi er mye sterkere sammen. 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?