Til hovedinnhold

Endringer i innboforsikring fra 2024

Nye vilkår i innboforsikringa fra 2024. Illustrasjon.

Nye vilkår i innboforsikringa fra 2024. Illustrasjon. (Foto: LOfavør)

1. januar 2024 fornyes forsikringene i medlemskapet ditt og du får nye vilkår. Innboforsikringa blir forbedret på to punkter - se hvilke og test deg selv på medlemsfordelene.

28.11.2023 av Informasjonsavdelinga
Sist oppdatert: 05.01.2024

For LOfavør Innboforsikring gjelder følgende forbedring fra 1. januar 2024:

  • Unntaket for tyveri under flytting utført av flyttebyrå fjernes (se punkt 4.7 flytteforsikring i vilkåret). Det medfører at tyveriskader dekkes inntil 100 000 kroner som skjer under transport med flyttebyrå.
  • Hvis du har gjennomført tiltak for å unngå overvannskader ved ekstremnedbør slipper du å betale egenandel for skaden. Dette er tiltak som enten samler vann i tanker eller magasiner i bakken. Det kan være infiltrasjonsgrøfter eller -dammer som sørger for at vann synker raskt ned i grunnen. I tillegg kan det være grønne tak som er ment å forsinke utstrømningen og holde igjen vannet på taket. Se punkt 6.1 i vilkåret.

  • Har du reiseforsikring og/eller advokatforsikring kan du lese mer om endringene hos LOfavør

Pass på så du ikke betaler dobbelt opp

Innboforsikringen er en del av ditt medlemskap, med mindre du har reservert deg. Hvis du har en innboforsikring i et annet selskap i tillegg, bør du si opp denne. Selv om du har to innboforsikringer, vil du kun få én erstatning hvis noe skulle skje.

Husk husforsikring

Innboforsikring og husforsikring er to forskjellige ting. Mens innboforsikring dekker løse eiendeler i hjemmet, dekker husforsikring skader på selve bygget og det som er fastmontert.

Hvis du har hus, trenger du derfor en husforsikring i tillegg. Med LOfavør Husforsikring får du automatisk toppdekning, uten tillegg i prisen.

Test deg selv på medlemsfordeler

Har du gått glipp av noe? Medlemmene i Fagforbundet benytter seg i økende grad av de mange medlemsfordelene som er knyttet til medlemskapet. Men fortsatt kan det virke som om flere av de mange fordelene er for lite kjent. Fagforbundet har derfor laget en uhøytidelig test som du kan ta for å sjekke om du kjenner medlemsfordelene dine - kanskje finner du ut noe du ikke visste fra før?

Test deg selv på medlemsfordeler

Eller ta en tur innom nettsida til LOfavør og se om det er noen fordeler du har gått glipp av.

 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?