Til hovedinnhold

Klubben i Agder fylkeskommune

Klubben i Fylkeskommunen i Agder

Klubben i Fylkeskommunen i Agder (Foto: Lars Berge)

Randi Gunsteinsen er hovedtillitsvalgt for klubben i Agder Fylkeskommune, med 465 yrkesaktive medlemmer.

28.09.2022
Sist oppdatert: 06.10.2022

Hvilke forventninger har du til Klubbstyrets Arbeidsrom?

Du kan jo bare tenke deg hvor mye jeg må makulere eller sørge for at blir forsvarlig oppbevart når jeg slutter, humrer Randi.

Randi har vært hovedtillitsvalgt siden 2007, først i tidligere Aust-Agder Fylkeskommune og så fra 2020 i det sammenslåtte Agder. Hun mener Klubbstyrets Arbeidsrom kan bidra til å løse mange av de utfordringene hun har i sitt verv. Sammen med sin klubbkollega Wenche Grov, som er tillitsvalgt i delvis frikjøp, har hun testet ut beta-versjonen i sitt arbeid.

Selv om vi i fylkeskommunen har en stabil arbeidsgiver har også vi mistet viktig dokumentasjon når fylkeskommunen har byttet datasystemer, for eksempel i forbindelse med sammenslåingen. Det er viktig å kunne lagre dokumenter trygt og ha kontroll over det selv. For ettertida er det også bra å lett kunne få oversikt over hva som er gjort tidligere, og jeg håper det etter hvert kan utvikles «oppskrifter» på ulike saker som tillitsvalgte kan ta i bruk.

Hun ser positivt på at tillitsvalgte i framtida kan slippe tungvinte og usikre arkivløsninger.

Vi har jo flytta rundt på et stort tungt brannsikkert arkiv-skap, sier hun og viser høyden med hånda.

Og i alle år har jeg rydda i gamle dokumenter! Det å kunne gjøre dette digitalt gjør alt mye lettere og utgangspunktet i Klubbstyrets Arbeidsrom virker veldig bra. Når jeg først kom i gang med systemet var det enkelt å bruke.

Var du urolig for at det skulle være vanskelig å få til?

Nei ikke urolig, men man kan jo bli sliten av at det hele tida skal være noe nytt, ler hun.

Det holder jo ikke at det er nytt, det må jo være til lettelse for arbeidet. Og det føler jeg virkelig at dette er. Og det vil nok høyne kvaliteten på arbeidet vi som frikjøpte tillitsvalgte leverer.

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?