Til hovedinnhold

Fagforbundet Vestfold og Telemark

Regionssekretær

Regionssekretær (Foto: Fredrik Olstad)

Aage S. Bekken, regionsekretær Fagforbundet Vestfold og Telemark

28.09.2022
Sist oppdatert: 11.10.2022

Hvilke forventinger har du til klubbstyrets arbeidsrom? 
 
Fra mitt ståsted har jeg gjennom tiden fått et godt inntrykk av Klubbstyrets arbeidsrom og har forventninger om en utvikling som bygger videre på konseptet. Det at man nå får et fullgodt arkivsystem innenfor Fagforbundets organisasjon, sikrer personvernet enda bedre. Det vil også sikre dokumentasjon til tillitsvalgte som kommer etter.
Klubbleder får også ferdige maler for behandling av saker, om det er av personalsakmessig karakter eller for gjennomføring av klubbmøter.
 
Det at man bygger systemet på medlemsregisteret vårt vil også kunne sikre oppdaterte medlemsoversikter for den tillitsvalgte. Håper også det blir mulighet for kommunikasjon ut til medlemmene, samt til andre deler av organisasjonen vår, om det er hovedtillitsvalgt, fagforening eller kompetansesenteret. Dette gjennom sms, epost eller Teams.
 
Hva tror du blir den største utfordringen at det blir tatt i bruk?
 
Jeg håper også at systemet kommer med enkle opplæringsvideoer til bruken, om det er behandling av saker, gjennomføring av klubbmøter, utveksling av informasjon og annet bruk av systemet. Regionsnivå og fagforeningene må få god opplæring slik at de kan veilede klubbledere i tillegg.
 
Jeg mener at forutsetningene for at systemet skal kunne tas i bruk av tillitsvalgte/klubbledere ute, så må oversikten oppleves intuitivt og mulighet for å lære av feil er tilstede (legg inn ekstra bekreftelse). Systemet må være nettsidebasert, kunne brukes på pc, nettbrett og telefon. Og man må kunne logge inn ved hjelp av opplysninger registrert i medlemsregisteret, altså eget telefonnummer og epostadresse, eventuelt med Bank id. Det er fagforeningens ansvar for å sørge for at rett person står som tillitsvalgt på aktuelt arbeidssted.
;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?