Til hovedinnhold

Hjemmekontor - kommet for å bli?

Gjennom våren trakk returnerte mange til arbeidsplassen, men etter sommeren har flere tatt i bruk hjemmekontoret igjen.

Gjennom våren trakk returnerte mange til arbeidsplassen, men etter sommeren har flere tatt i bruk hjemmekontoret igjen. (Foto: Mostphotos)

Flere har hjemmekontor nå, viser koronaundersøkelse. Faktisk har rapporterer hele 22 prosent at de hovedsakelig jobber på hjemmekontor nå. Det er en økning på 10 prosent siden juni – ifølge Norsk koronamonitor.

28.09.2022
Sist oppdatert: 29.09.2022

I septemberutgaven av koronamonitoren svarer i tillegg 31 prosent at de har fått dårligere økonomi etter koronapandemien, noe som er hele 10 prosentpoeng over gjennomsnittet under pandemien, ifølge undersøkelsen som er omtalt av NTB.

Hele 56 prosent av befolkningen tror at den økonomiske situasjonen i Norge blir dårligere den neste måneden. Kun 9 prosent tror den blir bedre, mens 36 prosent tror den forblir uendret.

Nora Clausen i Opinion mener at det er liten tvil om at mange sliter økonomisk med renter, strømregninger og prisstigning. I tillegg kommer krig, klimakrise og andre bekymringer etter en lang pandemi. Andelen som for tiden sier at det totalt sett går dårlig med dem, er nå på sitt høyeste nivå.

Les mer om saken på fagbladet.no 

 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?