Til hovedinnhold

Hjelp meg å kåre årets ledere!

Mette Nord, leder i Fagforbundet

Mette Nord, leder i Fagforbundet (Foto: Birgit Dannenberg Fagforbundet)

Forbundsleder Mette Nord ønsker å finne årets ledere i kommune- og helse Norge, og sammen med KLP og AFF skal Fagforbundet gjøre kåringen. Men da trenger vi din hjelp! – Det har vært krevende tider og vi ønsker å synliggjøre den gode jobben så mange ledere gjør for de ansatte og for befolkningen, sier Mette Nord

16.03.2022
Sist oppdatert: 24.03.2022

Har du, er du, eller kjenner du en leder i starten av sin lederkarriere i Kommune- og Helse-Norge, som fortjener anerkjennelse for sine egenskaper og kunnskaper som leder? Vi skal kåre «Fremtidens ledere i Kommune- og Helse-Norge 2022», og trenger din nominasjon.

Gode ledere skaper et godt arbeidsmiljø

– God ledelse bidrar til bedre arbeidsmiljø og bedre utvikling av både ansatte og tjenester. Som Norges største arbeidstakerorganisasjon, og et forbund som organiserer mange ledere i kommune- og helse Norge, så ønsker vi å finne årest leder og samtidig synliggjøre den gode jobben som gjøres mange steder. Gode ledere er viktige, og de er særlig viktige i offentlig sektor, sier leder i Fagforbundet, Mette Nord.

For å finne årets ledere trenger vi din nominasjon

Du kan sende inn din nominasjon mellom 7. februar og 8. april 2022, og det er lov å nominere flere. De fem beste kandidatene vinner deltakelse på det anerkjente Solstrandprogrammet Accelerate til høsten 2022.

Tre av de fem plassene er forbeholdt Fagforbundets medlem.

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?