Til hovedinnhold

Fagforbundet ønsker velkommen til familieleir sommeren 2022

Hallvard Strønen instruerer på Fagforbundet og Framfylkingens familieleir på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole på Ringsaker 2017 (Foto: Nora Malic / Tuva Gunnerud-Åhlén)

Etter to års opphold følger vi opp tidligere års suksess med to leirer fylt av aktiviteter for barn og voksne. Det blir èn leir på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole Ringsaker i Ringsaker kommune og èn leir på Haraldvollen Leirskole i Målselv kommune.

08.03.2022 av Anders Stoveland Hauge
Sist oppdatert: 10.08.2022

Her kan Fagforbundets medlemmer få et rimelig og variert ferietilbud, hvor glede og mestring står i sentrum. I løpet av leirukene blir det mye uteaktiviteter, lek og moro sammen med andre familier fra hele landet. Familieleiren er et samarbeid med Framfylkingen og et tilbud til barnefamilier.

Geografisk tilhørighet vil være med på å bestemme hvilken leir du får plass på. For eksempel om du bor sør for Trondheim, er det naturlig at du får tilbud på Ringsaker.

Haraldvollen Leirskole i Målselv kommune

Uke 31: 1. – 5. august 2022

Arbeiderbevegelsens folkehøgskole i Ringsaker

Uke 32: 8. – 12. august 2022

Deltakeravgiften er kroner 400,- per familie. Fagforbundet dekker rimeligste transport, kost/losji og aktiviteter for alle deltakere.

Det åpnes for registrering 28. mars kl.0900,gjennom denne linken :

Familieleir 2022 (provisoevent.no)

Påmeldingen stenger 13. april 2022.

Deltakerne vil få svar om de har fått plass innen 2.mai.

Ved eventuelle spørsmål kontakt: familieleir@fagforbundet.no