Til hovedinnhold

Besøkte medlemmer og tillitsvalgte på Nav Indre Østfold

Yrkesseksjonsleder i kontor og administrasjon Trond Finstad besøkte i forrige uke Nav Indre Østfold. Han forteller om gode og nyttige samtaler med medlemmer og tillitsvalgte.

08.12.2021
Sist oppdatert: 09.12.2021

imagernw8n.png

Indre Østfold kommune er en nylig sammenslått kommune, etablert 1. januar 2020. Kommunen består i dag av de fem kommunene Askim, Eidsberg, Hobøl, Spydeberg og Trøgstad og har i dag rundt 45 000 innbyggere.

Nav-kontoret har mange innbyggere å følge opp, spredt over en stor kommune. Nav-kontoret holder til i nye lokaler i Spydeberg. De ansatte er stort sett fornøyd med den nye kontorløsningen, men påpeker at det tar tid å etablere gode rutiner og å komme seg på plass, spesielt i en tid med mye bruk av hjemmekontor. 

Trond Finstad innledet møte om det politiske arbeidet som gjøres på Nav-området nasjonalt i Fagforbundet, spesielt knyttet til viktigheten av arbeidet mot vold og trusler og sikkerheten på Nav-kontorene.

Medlemmene ga tilbakemelding om at dette er en problematikk som opptar dem mye i hverdagen og som er spesielt viktig for de ansatte. Her er det nødvendig at det jobbes kontinuerlig med HMS-systemer og organisasjonskultur for å bedre sikkerhetssituasjonen på Nav. 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?