Til hovedinnhold

Thore Wiig Andersen tilbake fra foreldrepermisjon som leder teoLOgene og HTV DnKr for Fagforbundet

Wiig Andersen ser nå frem til å jobbe aktivt for medlemmene igjen. " Det har vært en fin foreldrepermisjon. Nå ser jeg frem til å jobbe igjen for våre medlemmer. Særlig planlegging av fagdag og årsmøte i januar vil nå stå i fokus. "

29.11.2021 av Thore Wiig Andersen
Sist oppdatert: 29.11.2021

Wiig Andersen ser særlig frem til å drive aktiv organisasjonbygging fremover etter lang tid med koronasituasjon.

"Jeg håper også at det blir mulighet å drive aktiv organisasjonsbygging, ved å treffe medlemmer der de bor og jobber. Jeg savner de fysiske møtene med våre medlemmer og samtale direkte med dem. Etter lang tid med fagforeningsarbeid via pc skjerm, ser jeg frem til å få forhåpentligvis møte medlemmer og tillitsvalgte fysisk i hele landet, så lenge situasjonen tillater det."

Ellers gleder Wiig Andersen seg  til å treffe styret i teoLOgene igjen. " Heldigvis fikk jeg truffet det nye styret denne våren, og jeg hadde også et treff med dem i min permisjonstid.  Jeg ser frem til å arbeide sammen med styret nå for videreutvikling av fagforeninga til beste for våre medlemmer."

Til slutt tilføyer han:

"Jeg vil forøvrig oppfordre medlemmer til å ta kontakt om de lurer på noe, og håper å se flest mulig på spennende fagdag og årsmøte i Oslo 25-26 januar 2022."

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?