NAV-ansatt drept etter knivangrep i Bergen

NAV-ansatt drept etter knivangrep i Bergen

- Det er med stor sorg vi mottar beskjeden om at en kvinnelig ansatt på NAV-kontoret på Årstad i Bergen er drept. Våre tanker går til de pårørende, og alle som er berørt av hendelsen, sier leder for yrkesseksjonen kontor og administrasjon, Trond Finstad

20.09.2021
Sist oppdatert: 20.09.2021

Mandag ettermiddag kom den tragiske nyhetene om at en kvinnelig NAV-ansatt er død etter et knivangrep inne på det lokale NAV-kontoret på Årstad i Bergen sentrum. Våre tanker går til de pårørende og alle som er berørt av hendelsen.

- Denne typen hendelser viser hvilken risiko NAV-ansatte står i. Vold og trusler forekommer i stor grad. Dette vet jeg etter å ha snakket med våre medlemmer rundt om i hele landet, sier Trond Finstad.

Fagforbundet organiserer svært mange NAV-ansatte, og denne typen hendelser viser hvilken risiko NAV-ansatte står i. Vold og trusler forekommer i stor grad, det kan vi ikke akseptere. Vi må sørge for at våre medlemmer og ansatte er trygge på jobb.

- De hjelper mange som har en tøff hverdag, og fortjener å føle seg trygge på jobb. Nå må det gjøres en ny vurdering om sikkerhetstiltakende er gode nok, avslutter Finstad.

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?