Til hovedinnhold

Ragnhild Male Hartviksen: Nå trengs det flere hele og faste stillinger

Ragnhild Male Hartviksen fikk muligheten til å studere gjennom Fagforbundet. Det har gitt henne viktige muligheter for å sikre seg en hel fast stilling. Nå vil hun at andre også skal få hele og faste stillinger.

01.07.2021
Sist oppdatert: 13.09.2021

Ragnhild Male Hartviksen er i dag leder av den nasjonale Tvillingforeldreforeningen, og det er naturlig i og med at hun har to par med tvillinger selv. Gjennom et langt liv har Ragnhild vært gjennom mange forskjellige jobber. Hun har vært ansatt som pedagogisk-psykologisk rådgiver, individuell avlaster og støttekontakt blant annet. Ragnhilds mange møter med mennesker som er i sårbare situasjoner har gjort at hun er opptatt av å skape et rettferdig samfunn. 

 "For meg er det viktig å skape et samfunn med plass til alle."

I Ragnhilds første jobber ble hun kun tilbudt deltidsstillinger. Det gjorde at hun selv fikk kjenne på kroppen konsekvensene av å aldri vite hvor mye man tjener i løpet av en måned. Hun beskriver at hverdagen ble preget av usikkerhet og uforutsigbarhet. For henne vil det være en viktig sak når hun kommer på Stortinget å sikre flere hele og faste stillinger.  

Ragnhild har også et sterkt engasjement for barn som blir mobbet. På landsmøtet til Arbeiderpartiet i vår tok hun opp nettopp situasjonen disse barna har vært i under pandemien. Hun fortalte en sterk historie om en mor som beskrev hvor lenge en bursdag du ikke blir invitert i varer for barna. Å sikre alle trygghet fra barnsben av er en viktig sak for Ragnhild. 

Til høsten kan Ragnhild havne på Stortinget. Hvis mange nok bruker stemmeretten sin i Akershus på henne er det ganske sikkert at vi vil se henne på Løvebakken til høsten. Der vil hun fortsette å kjempe for de med minst i samfunnet vårt. 

Les mer om Ragnhild Male Hartviksen på Arbeiderpartiet sine nettsider 

Les mer om Ragnhild Male Hartviksen på Arbeiderpartiet sine nettsider 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?